titleNewsletter.newsletter

Ledige stillinger

CHANGE SØKER SELGER MED ANSVAR

I et tøft marked er Change avhengig av medarbeidere som ønsker å prestere og har salg og kundeservice i fokus. Til vår avdeling på Larvik søker vi nå etter selger i ca 40% stilling. For å sikre kundenes trivsel er det viktig at vi har et team som ønsker å gi førsteklasses service og samtidig sikrer en ren, ryddig og innbydende butikk.

Som selger vil din hverdag preges av salg, kundebehandling og varepåfylling.

Nøkkeloppgaver og kvalifikasjoner for stillingen:

 • topp kundeservice
 • ansvarlig for å sikre gode salgstall
 • sikre ren, ryddig og presentabel butikk
 • du har utpreget konkurranseinstinkt og motiveres av resultater
 • du har erfaring fra service eller varehandel

Personlige egenskaper:

 • du har talent for å selge og yter maksimal kundeservice
 • du ønsker å bidra til å skape resultater
 • du er samarbeidsvillig, utadvendt og entusiastisk
 • du er strukturert og har øye for detaljer
 • du er ansvarsbevisst og har stor innsatsvilje
 • du er selvstendig

Vi kan tilby:

 • en spennende bransje og muligheten til å være med og utvikle en av våre butikker
 • for den som presterer i forhold til våre forventninger kan vi love en jobb i et spennende miljø som vil kunne gi deg gode personlige og karrieremessige muligheter
 • lønn etter avtale

Søknader behandles forløpende, tiltredelse etter avtale.

Søknad og cv kan leveres i butikk eller på epost: Larvik@change.com

________________________________________________________________________

LINDEX SØKER SOMMERVIKAR

Brenner du for mote og ønsker en karriere i et stort internasjonalt moteforetak? Er du selvstendig og ønsker å få ting til å skje? Har du vinnerinstinkt, og elsker å være selger og å yte god kundeservice?

Vi søker deg som liker å selge, og som ønsker å gjøre det ytterste for våre kunder. Du har interesse for, og helst erfaring fra butikkdrift og er opptatt av mote, trender, stiler og farge.

Det forutsettes at du har følgende egenskaper og kvalifikasjoner:

 • Gjennomført og bestått 3-årig videregående skole
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • Er over 18 år og kan arbeide både dag, kveld, og lørdager
 • Har gode samarbeidsevner, og er blid, positiv og ærlig
 • Liker å arbeide i et hektisk og travelt miljø
 • Har datakunnskaper

Stillingen er på 10 timer pr uke og er et sommervikariat. Arbeidstiden er varierende, og du må påregne å jobbe kvelder, samt to lørdager i måneden.

Vi tilbyr en spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og ordnede arbeidsforhold, gode forsikringsordninger og gunstige personalrabatter. Vil du vite mer om stillingen ta kontakt med butikksjef Kine Hunsrød på telefon 23 65 20 33.

Dersom du er interessert i stillingen, bes du sende inn din søknad via vår hjemmeside www.lindex.com «tilkallingshjelp i Lindex» 

Søknader uten vitnemål og attester vurderes ikke.

Søknadsfrist snarest. Tiltredelse etter avtale.

________________________________________________________________________

MORRIS SØKER SOMMERHJELP

Venue Retail Group er en ledende aktør på kofferter, vesker, sko og tilbehør i Norge og Sverige med totalt 127 butikker. Bedriften drives gjennom selveide kjeder som Morris, Accent og Rizzo og selger egne og eksterne merker.

Vi søker en selger på Morris i Nordbyen, Larvik. Stillingen er en deltid stilling på ca. 7 t i uken i sommer med mulighet for videre jobb i høst. Arbeidstiden er både dag, kveld og helg.

Vi søker deg som er over 18 år, du elsker mote og salg og ser på det som er selvklarhet at du skal tilby våre kunder den aller beste kundeservice.

Vi ønsker at du gjerne har butikkerfaring fra tidligere, at du har en følelse for vare eksponering og er vant til å jobbe i ett hektisk miljø.

Du er service minded, ansvarsfull og fleksibel og du bidrar med mye positivitet og glede i butikken.

Vi tilbyr deg en arbeidsplass i ett hektisk miljø, der du får møte mange spennende mennesker og mulighet til å utvikles. Din innsats har stor betydning og i sammen med andre engasjerte selgere får du være med å gjøre en forskjell. Vi streber kontinuerlig etter å nå våre mål samtidig som vi har det riktig moro på veien dit!

Let´s go together!

Intervjuer skjer løpende

Velkommen med din søknad her innen 30 april.

________________________________________________________________________

VERO MODA SØKER NY BUTIKKLEDER

Har du en superselger i magen som har lyst til å lede vårt dreamteam, ønsker vi å høre fra deg!

Søknad og CV kan sendes til therese.kristoffersen@bestseller.com 

________________________________________________________________________

COFFE SHOP MANAGER - ESPRESSO HOUSE

Er du en som drives av å gjøre andre gode? Liker du lukten av nykvernet kaffe og ønsker å utlevere gode opplevelser? Vil DU gjøre andre sin dag enda bedre? Vi søker Coffee Shop Manager!

Espresso House har ikke bare blitt markedsledende i Norge, men også Nordens største kaffekjede. Vi drives av mennesker og det er menneskene som jobber i våre shoper som er våre viktigste ansatte. Vi serverer ikke bare kaffe, men kaffe av kvalitet. For å lykkes gjør vi hverandre gode og motiverte til å gå på jobben med et smil hver eneste dag.

Hva gjør en Coffee Shop Manager?  
Å være Coffee Shop Manager i Espresso House er en spennende, krevende og morsom stilling. Du har ansvar for din Coffee Shop og dens personal fra a-å. Du jobber mesteparten av din tid på gulvet ute blant gjester og baristaer da det er der du har overblikket og kontrollen på din shop. Du lager kaffe, tilbereder mat, vasker og holder det rent samtidig som du ser til at ditt personal har det bra på jobb og yter maksimal service til våre gjester. Du blir fulgt tett opp av Distriktssjef som du rapporterer til ukentlig.

Som Manager er ditt hovedansvar å se til at du, shopen og dine baristaer alltid setter gjesten først ved å yte supergod service. I våre Coffee Shops serverer vi kvalitetskaffe til hver eneste gjest og vi vil at gjesten skal få en så god opplevelse hos oss at vedkommende vil komme tilbake gang på gang! For hvem blir vel ikke glad over å gjøre andre glad?

Hvem ser vi etter, og er det deg? Du:

 • er en inspirerende leder som er glad i å stå opp tidlig for å gjøre andre glad
 • har ledererfaring fra kaffebar, restaurant eller hotell
 • er en som liker at hverdagen er hektisk og i stadig endring
 • forstår at veien til å vinne gjestenes hjerte er å skape en arbeidsplass som dine medarbeidere elsker
 • er flink til å utvikle mennesker
 • er strukturert og elsker orden
 • er glad i utfordrende arbeid og evner å se løsninger
 • er glad i kaffe og ønsker å utvikle deg som barista
 • er stolt av å jobbe i Nordens mest suksessrike kaffekjede
 • er resultatorientert

Det er en stor fordel at du har hatt tilsvarende ansvar tidligere, da innen Servicebransjen. Vi setter opplæring som en stor prioritet ved nyansettelser og sikrer at du er trygg i rollen som barista og Coffee Shop Manager før du starter for fullt i stillingen din.
Espresso House ønsker sine gjester velkommen til unike cafeer som er bygd for at våre gjester skal føle seg hjemme når de er på besøk hos oss. Vi serverer håndlaget kaffe av høy kvalitet kombinert med markedets bredeste sortiment på mat og drikke. Viktigst av alt er vi ett team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for å gi verdens beste opplevelse til våre gjester! Dette må du som Manager ha troen på.

Høres dette interessant ut så send oss en e-post på jobbnorge@espressohouse.se og merk din e-post med «søknad Coffee Shop Manager Nordbyen» eller gå inn på www.espressohouse.com for å søke på våre ledige stillinger. Vi ser frem til å høre fra deg!

Lønn etter avtale

________________________________________________________________________

ESPRESSO HOUSE SØKER BARISTA

Brenner du for service og vil være en del av dream team Nordbyen? Vi søker baristaer til vår nye Coffee Shop!

Espresso House har over 400 Coffee Shops fordelt på Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland. Dette betyr at vi er Nordens største kaffekjede og det er vi veldig stolte av. Det som gjør oss enda mer stolte er når vi åpner opp i nye byer og denne gangen er det Larvik som står for tur. Vi er så heldige som får lov å åpne på Nordbyen senter i mai og i den anledning er vi stadig på jakt etter nye stjerner som vil hjelpe oss med å servere verdens beste kaffeopplevelse til våre gjester.

Nå søker vi nye ansatte til dreamteam på Nordbyen kjøpesenter! Er det DEG?

Arbeidsmiljø er viktig for oss!

I Espresso House har vi ikke bare kollegaer, men også venner på jobben. Vi er som en stor familie og er avhengig av hverandre for å lykkes i en hektisk hverdag.

Vi har 5 verdier vi fokuserer på kontinuerlig i Espresso House:
- Gjesten kommer alltid først
- Vi snakker til hverandre og ikke om hverandre
- Vi elsker initiativ og ansvar
- Vi har det gøy på jobbens mens vi skaper lønnsomhet
- Vi vil hverandres beste

Hos oss er det gode utviklingsmuligheter enten du ønsker å utvikle deg lederveien eller kaffeveien. Vi har flere eksempler på Baristaer som har utviklet seg til å Shift Leader, Assistant Manager, Coffee Shop Manager, Senior Barista og Master Barista i våre shoper. Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig, så er muligheten STOR i Espresso House.

Hva gjør en barista i Espresso House?

Som Barista i Espresso House er ditt hovedansvar å se til at gjesten alltid kommer først ved å yte supergod service. Du står i kassen, tar i mot våre gjester, tilbereder mat og ser til at coffee shopen ser ren og pen ut til enhver tid. Kaffe er viktig for oss og vi er opptatt av å servere kvalitetskaffe til hver eneste gjest. Derfor får alle som blir ansatt som barista hos oss baristakurs.

Hvem ser vi etter og er det DEG?

Du er en som liker "å stå på scenen" og som ikke er redd for å by på deg selv både til gjester og kollegaer. Du er entusiastisk, utadvendt og serviceinnstilt. Du er til å stole på og liker å ta initiativ til nye arbeidsoppgaver. Du trives i en hverdag med høyt tempo som stadig byr på nye utfordringer. Du har et ønske om å føle deg stolt av merkevaren du jobber for, og du ønsker å ha det gøy på jobb! Vi foretrekker at du er over 20 år, men minimum 18 år gammel!
Vi søker medarbeidere som kan jobbe både deltid og heltid.

Er det deg vi ser etter? Gå inn på vår hjemmeside www.espressohouse.com for å søke eller send oss din CV og søknad til jobbnorge@espressohouse.se og merk e-posten med «søknad barista Nordbyen».

________________________________________________________________________

Glitter Larvik på Nordbyen kjøpesenter søker etter en glittrende og engasjert medarbeider.

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål.
Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G.
Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang.
Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!
Stillingen er en ekstrahjelp-stilling i helger, dag-og på kveldstid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.

Søknadsfrist: snarest
Tiltredelse: snarest
Søknad og CV leveres til butikkleder i butikk.

________________________________________________________________________

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top