Vi tilbyr deg en arbeidsplass med høyt tempo, hvor du møter mange spennende mennesker. Med oss ​​får du muligheten til å utvikle deg selv og vi vil hele tiden utfordre oss til å bli bedre. Ditt bidrag er av stor betydning, og sammen med andre engasjerte og stolte medarbeidere er du med på å gjøre en forskjell. Vi streber kontinuerlig for å slå våre høye mål samtidig som vi har det moro på veien.

Vi leter etter deg som elsker salg og mote og ser det som en selvfølge å alltid tilby den beste servicen til våre kunder. Med enkelhet løser du ting som kan være i veien for en fornøyd kunde. Du utfordrer deg selv og dine kolleger og gir alltid den lille ekstra for å nå våre mål.

Du er alltid "on the move" og vet hvilke utfordringer og muligheter som reiser har for våre kunder. Hvor gikk din siste tur? Uansett om det er hver dag til å fra jobbe eller til varmere breddegrader, er det i reise du finner inspirasjon for å best møte kunden "People on the move". Vi ønsker at du har tidligere erfaring med å jobbe i butikk, har en følelse av eksponering av varer og en vane med å jobbe i et høyt tempo.

Tjenesten er en fast stilling annen hver lørdag, mer i ferier og ved sykdom. Arbeidstid er kveld og helg

Where can we take you?

Vi tror at et mangfold av erfaring og bakgrunn bidrar til en dynamisk arbeidsplass. For oss betyr derfor din personlighet mest. Uansett hvilken rolle du har, bidrar du til vår suksess ved å overholde verdiene våre.

Velkommen med søknaden din senest 16 januar. 

Morris har et bredt sortiment av vesker, kofferter, lommebøker, hansker og tilbehør. Morris har egne varumerker feks Don Donna, A-TO-B og Handskmakaren men også en rekke eksterne merker. Våre butikker finns i hele Norge og er også tilgjengelig online på morris.no.

Morris er et del av Venue Retail Group, vår visjon er at vi skal være ”Nordens ledende og mest attraktive aktør innen områdene vesker/accessoirer og sko/accessoirer med stolte ansatte, partnere og kunder”.

SØK HER