Blomstrende påske

Få stilen11/04/2019

Påsken er her, og gule blomster gir påskestemning på 1-2-3, enten du er hjemme eller på hytta.

PÅSKESTEMNING

Det er ikke så mye som skal til. Med gule blomster, noen greiner og litt enkel påskepynt, har du skapt den rette påskestemningen.

Narciss, eller påskeliljer som de fleste kaller dem, er meget populære til denne sesongen. De finnes både som løkplanter og i bunt, og er flotte både ute og inne. Narciss kan takle ned til -5 grader, og den er blant de tidligste plantene vi kan sette ut om våren. Viola er en annen plante som godt kan tåle vårens skiftende temperaturer.

Fyll vasene med gule tulipaner, ranunkler, roser, narciss eller vakre påskebuketter. Begynner blomstene å bli slitne i slutten av påsken, kan du forlenge levetiden ved å kutte stilkene korte og sette i små vaser. Vårlige greiner er lekre med hengende påskepynt. Spe på med en rufsete påskekylling eller koselig påskehare, så er det bare å ønske påsken velkommen!

DIY TIPS

Før påske er det spesielt gøy å lage egen pynt for å få den rette påskestemningen. Mester Grønn viser hvordan du enkelt kan lage en vakker påskekrans.Trenger du mer inspirasjon, ta turen innom Mester Grønn på Nordbyen.

Av Nordbyen

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (09-18)

Kontakt

32 22 96 73

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top