Brilleland flytter og blir nye!

Events25/09/2018

"Dette er et såkalt "Top Store" konsept i Brilleland" - Katharina Aardal, butikkleder Brilleland

Brilleland flytter i nye lokaler der Apotek 1 lå tidligere. Der får de et helt nytt butikk-konsept og splitter ny butikk. Vi tok en prat med Katharina Aardal, butikkleder på Brilleland:

Hvem er du?

- Katharina Anett Aardal

Hvor lenge har du drevet Brilleland på Nordbyen?

- Jeg begynte i Brilleland 1. juli 2010 og så ble jeg butikksjef 01. juli 2012.

Hva tenker du om å få flytte til en helt ny Brilleland på senteret?

- Jeg gleder meg veldig! Beliggenheten og konseptet til den nye butikken er helt fantastisk. Dagen vi åpner den nye butikken, er faktisk på bursdagen min. Det er ikke alle forunnt å få en så flott bursdagsgave.

Foto av Katharina Aardal, butikkleder hos Brilleland

"Dagen vi åpner den nye butikken,er faktisk på bursdagen min. Det er ikke alle forunnt å få en så flott bursdagsgave."

Kan du si noe om det nye konseptet?

- Dette er et såkalt «Top Store» konsept i Brilleland. Det er utformet slik at det skal være enkelt for kunden å finne det de er ute etter i form av fargekoder for dame, herre og barn, tydelig merking av forskjellige prisgrupper og merker, egne soner for solbriller og kontaktlinser osv. Vi ønsker at kunden skal oppleve det som enkelt og trygt å handle hos Brilleland. Derfor vises våre kundegarantier flere steder i butikken, og kunden vil kunne lese om de forskjellige trinnene i synstesten, se våre pakkeløsninger og priser for glass presenterte på en enkel og oversiktlig måte osv. Vi har egne soner for «kundepraten» ute i butikken, slik at man skal kunne prate med optikere og selgere om sine synsbehov uten å bli forstyrret av andre. Og så kommer det veldig tydelig frem rundt omkring i butikken hvilke tilbud som gjelder – for Brilleland er jo spesielt kjent for sine gode tilbud, som vi selvfølgelig skal fortsette med.

Blir det noen endring for kundene i den nye butikken?

- Den største endringen er nok at de vil oppleve en mye lysere, mer innbydende og mer oversiktlig butikk. Og så håper vi jo at de synes det er enkelt å orientere seg, finne informasjon om produktene og kanskje få inspirasjon til å prøve noen av de mange brillemerkene våre gjennom lekre presentasjoner av disse. Den gode servicen tar vi selvfølgelig med oss videre fra dagens butikk.

Hva kan kundene glede seg mest til på åpningen 27.september?

- En ny og fresh butikk, kjempegode tilbud og supermotiverte medarbeidere, og så serverer vi både kake og noe godt å drikke!

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top