Butikkleder John fikk hederspris

Nyheter14/03/2018

Det enorme engasjementet og innsatsen John legger ned hver dag for Telia gikk ikke upåaktet hen.

Fikk hederspris for ekstraordinær innsats

Det er ingen hemmelighet at John er en mann med stort engasjement. John er butikkleder hos Telia på Nordbyen kjøpesenter, men også ansvarlig for breddefotballen i Fram og nylig midlertidig leder i Frams fotballgruppe (Les mer i Østlands-Posten). I Telia deles det ut en pris hvert år til en person som har utmerket seg med ekstraordinær innsats hos Telia sine butikker. Denne gangen var det John som ble lagt ekstra merke til.

Dette er et utdrag av begrunnelsen fra Telia:

"John er en mann med stor arbeidsvilje og som stiller opp for alle. Han jobber hardt for at butikken skal nå sine mål for at ansatte skal yte bedre. John er nytenkende, skaper et godt arbeidsmiljø, sikter seg mot resultater og ikke minst en som gjør det lille ekstra for kunden. Han er svært engasjert og gjort utrolig mye for butikken sin, både i lokalmiljøet og felles for Telia."

En stor opplevelse

John bruker mye tid og energi på å trene opp sitt personale og gjøre sine ansatte gode. I tillegg holder han salgskurs for ansatte i andre Telia butikker med jevne mellomrom. Han er svært stolt over å ha vunnet denne prisen.

- For meg er dette noe av det råeste jeg har vært med på. Jeg hadde ikke klart dette uten mitt fantastiske team som alle gjør sitt hver dag for at våre kunder skal få en "world class service", sier Svee.

Han ble overveldet av støtten og tilbakemeldingene etter prisutdelingen. Tilbakemeldingene har heller ikke latt vente på seg her hjemme i Larvik, for det er nok av gode ord å hente fra kollegaer på senteret og ellers i nærmiljøet. Østlands-Posten gjorde også en hyggelig sak om dette.

Det vanskelige er en lek

- Det vanskelige er en lek og det umulige en utfordring, er mottoet John og hans team jobber utifra. Det synes også i gjennomføringsevnen til den lille butikken på Nordbyen.

De var i sommeren 2017 eneste butikk i Norge som tok mobilpant-kampanjen til neste nivå. Da ble AV1 roboten Emil stilt ut i butikken for å vise hva pengene fra mobilpant-kampanjen gikk til. Dette resulterte i en enorm suksess og fikk mye mediedekning både lokalt og nasjonalt.

Til nå er nærmere 2 000 telefoner donert til å lage flere AV1 roboter!

John fra Telia Nordbyen og Gethe Østberg Borgersen sammen med robot Emil

Foto: Joakim Teveldal, ØP.

Vil feire med kundene

John er svært stolt av denne prisen, og ønsker å feire med sine kunder! Torsdag 15.mars til lørdag 17.mars inviterer han alle på boller og kaffe inne i Telia butikken på Nordbyen kjøpesenter. Hedersprisen er utstilt på et bord sammen med robot Emil og rikelig med boller og kaffe! 

Telia inviterer til kaffe og boller for å feire hederspris
Telia på Nordbyen har pyntet fasaden med ballonger og inviterer til kaffe og boller for å feire hederspris

Vi gratulerer John Svee og hans team på Telia!

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top