Dette er fargetrendene for våren 2019

Trend11/02/2019

Vi tar et dypdykk i vårens farge- og interiørtrender for 2019.

Nå som solen har snudd og lyset kommer tilbake er det mange som fristes til å fornye hjemmet litt. Planlegger du et lite oppussingsprosjekt er det mye å finne under samme tak her på Nordbyen. For mange er litt ny maling og noen friske interiørartikler i hus det som virkelig markerer starten på våren. Hvem vil vel ikke skape litt lysere og spennende omgivelser hjemme?

Vi har sett på vårens fargetrender fra Jotun (som du finner hos Jernia) og interiørtrender fra Kremmerhuset og Kid Interiør.

VÅRENS FARGETRENDER

"FARGER blir fortsatt viktige i sesongen som kommer. Vi ser mengder av kulørte farger som danner elegante og fargerike interiører. Tonene er avstemte og skal harmonere. Etter en lang tid med mørkere fondvegger ser vi helt klart at de lyse fargene blir mer gjeldende. Så ja, – vi går lysere tider i møte på alle mulige måter." kan vi lese på Jotun sine hjemmesider.

Les mer om farger og trender på Jotun Lady inspirasjonsblogg

Behagelige nøytraler

Selv om det presenteres ulike spennende farger for våren 2019 er fortsatt de nøytrale, lyse basisfargene svært fremtredende. Som fargenavnene, Comfort Grey og Soothing Beige, tilsier er dette lune og behagelige fargetoner. Disse kan også være et utmerket utgangspunkt i fargepaletten i kombinasjon med andre farger eller for å fremheve andre interiørelementer.

To fargeprøver i nøytrale grå og beige toner

Fargene Comfort Grey og Soothing Beige fra Jotun finner du hos Jernia.

Grønne toner

Grønt kommer for fullt inn i trendbildet og er en farge med utrolig mange variasjoner. 

"Grønne toner er behagelig å omgi seg med, og fungerer godt som basisfarger. De er både energigivende, frodige og levende, og kan skape ro og balanse. Og grønt kommer i så mange ulike varianter at de fleste finner en de liker." - Jotun

tre grønne fargetoner fra Jotun

Fargene Refresh, Treasure og Antique Green fra Jotun finnes du hos Jernia

En virkelig fremtredende fargekombinasjon for våren 2019 er grønt og fersken. En skjønn harmoni som gir et delikat inntrykk.

Inspirasjonsbilde fra Jotun med fargene Treasure og Dusky Peach

Spennende kombinasjon av fargene Lady 7628 Treasure og Lady 12084 Dusky Peach fra Jotun. Foto: Jotun

Trendy fersken

"Vi garanterer at flere får øynene opp for spennende ferskenfarger i ulike versjoner denne våren. Dette blir veldig viktige farger trendmessig! Ferskenfarger er på mange måter rosa og oransje som møtes til en deilig, ny farge." - Jotun

Fersken kommer i mange ulike varianter, fra de dempede og lyse til mer friske og fargerike. Et spennende innslag i hjemmet og passer utmerket til vårens interiørtrender som du kan lese mer om lenger ned i artikkelen.

fargeprøver i ulike varianter av fersken

Fargene Devine, Dusky Peach og Peachy fra Jotun finner du hos Jernia.

VÅRENS INTERIØRTRENDER

Hos Kremmerhuset kan de fortelle at vi i 2019 vil bruke interiøret til å formidle vår identitet, fortelle historier og skape stemning. Vi ser også at de sammen fargetonene i grønt og fersken går igjen her.

Inspirasjonsbilde fra Kremmerhuset med hylle og konsollbord

Hylle "Katinka" 399,- og bilde "Kristine" 1 499,- fra Kremmerhuset. Foto: Kremmerhuset

"En sterk trend denne våren er sakteliv hvor stillhet og intuisjon står sentralt. Gjennom farger og interiør skaper vi gode rom for undring og refleksjon. Gode materialer som tåler lang tids bruk og endrer uttrykk over tid vitner om levd liv, og gir oss trygghet, tilhørighet og kontinuitet. De grønne tonene kommer i mange varianter og skaper en behagelig følelse. De er både frodige og levende, samtidig som de gir oss ro og balanse." - Kremmerhuset

Inspirasjon fra Kremmerhuset til baderomsinnredning og artikler

Hylle med 4 etasjer 399,- fra Kremmerhuset. Foto: Kremmerhuset

Vi ser også de samme fargekombinasjonene i vårkolleksjonen til Kid Interiør, med kontraster i en spennende Kobolt blå på puter og tekstil.

inspirasjon fra Kid Interiør for våren 2019

Velvet puff 599,90,- og Mali velour pyntepute fra 279,90,- fra Kid Interiør. Foto: Kid Interiør

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top