Dette er vårens motetrender!

Trend02/04/2018

Trender er i konstant endring og det kan være vanskelig å følge med på alt. Her får du noen tips fra Sissel på Match.

Butikkene på Nordbyen er fulle av vårens nyheter allerede nå. Som kjent er påsken startskuddet for våren, og butikkene er allerede klare med vårens hotteste trender! Hos Match har de trendfavorittene og de gode baseplaggene til både herre og dame. Vi tok en prat med butikkleder Sissel som ga oss en liten innføring i årets trender for 2018.

Hva er de hotteste trendene til henne i år?

- Blonder og blomsterprints er en tydelig trendfavoritt i år. Blomstrete kjoler og bluser er sikre vinnere, kombiner gjerne med en tøff denimjakke for å få prikken over i'en!

Produktbilder av blomsterkjoler og denimjakke til dame fra Match

 

Hva er de hotteste trendene til han i år?

- Myke chinos! Behagelige chinos i flere forskjellige farger. Kombiner med en stilig skjorte og blazer for å komplettere antrekket.

produktbilder av chino, kortermet skjorte og blazer fra Match

 

Hvilke trendfarger kan vi forvente å se i år?

- Det er mye pastell og lyse farger. Samtidig er det fint med klare, sterke farger som fanger blikket! Mosegrønt og olivengrønt er trendy fargere som gir et lunt og varmt uttrykk.

Hva er årets "must have" plagg for våren?

- Til henne er trenchcoaten et "must have"! Den kan brukes i nær sagt alle anledninger, og er fin til både kjoler som til jeans.

Blå trenchcoat fra Match

 

- Til han er chinos "must have"! Variasjonene er uendelige og passer alle anledninger. De kan pyntes opp med skjorte og blazer til fest, eller gjøres tøffere med en pique eller t-skjorte til hverdags.

Basic t-skjorter fra Match i tre farger

 

Blomsterbonanza

Det er utvilsomt et mønster som er fremtredende denne våren, nemlig blomstermønsteret. Har du fra før en omslagskjole, kan du fint bruke den med en genser under eller en tykkere genser over. Tips: Bruk et par jeans under kjolen for en tøff og annerledes vri!

 

Ta turen innom Nordbyen og våre flotte butikker for å blir vårklar du også!

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top