Espresso House åpner på Nordbyen

Nyheter23/05/2018

Torsdag 31.mai kl 10:00 åpner Espresso House i hjertet av Nordbyen kjøpesenter

Spennende og nytt

Torsdag 31.mai åpner Espresso House dørene for første gang i Larvik, på Nordbyen kjøpesenter. Vi er stolte av å få en spennende og ny aktør til Larvik, som setter kaffe og hyggelig atmosfære i høysetet. 

Bilde av kaffe i kopp fra Espresso House

Kvalitet er viktig

I Espresso House er kvalitet utrolig viktig og all deres kaffe er spesialkaffe. De opplyser at på en kvalitetsskala fra 0 - 100 scorer Espresso House alltid over 80 poeng, og det er kun 5% av all kaffe i verden som når dette kvalitetsnivået. Med andre ord får du kaffe i toppklassen når du besøker Espresso House!

De er lidenskapelig opptatt av kaffe - og å skape de beste gjesteopplevelsene.

Bilde av smilende barista fra Espresso House

Velkommen til en herlig kaffestund

Les hva Espresso House selv sier:

Kaffebønner i verdensklassen og hvordan de brennes er viktige faktorer for at vi kan servere våre gjester en skikkelig god kopp kaffe. Våre hjerter banker også for andre kalde og varme drikker, bakverk, smørbrød og gode salater. Felles for alt vi gjør er at vi er opptatt av høy kvalitet på alle våre produkter og at gjesten alltid kommer først! 

Hos oss kan du alltid finne deg en plass for en herlig kaffestund alene, med venner eller familie. Her kan du nyte frokost, lunsj eller en kaffepause. Våre gjester har alltid mulighet til å sitte ned å nyte kaffen i vår flotte atmosfære eller ta den med. Last ned vår app så får du alltid 10% på alt, og de beste tilbudene.

Vi gleder oss til å se deg!

Bilde av påsmurt ciabatta og kaffe fra Espresso House

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

45 94 06 30

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top