titleNewsletter.newsletter

Få sommerens beste trendtips av Marianne på Apotek1 på Nordbyen.

Nyheter07/06/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Nordbyen. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen tilbehør akkurat nå!

Navn: Marianne Rismyhr
Tittel: Apotektekniker
Butikk: Apotek1

Hva er det beste ved å jobbe på Apotek1 på Nordbyen?
Vi møter hver dag mange hyggelige kunder, små og store, unge og gamle. Det er alltid hyggelig å treffe mennesker og kunne hjelpe dem med det de måtte trenge. Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut? Møte kunder i Reseptur og selvvalget. Reseptkundene er viktige å ta vare på og gi den hjelp de måtte ønske med veiledning. Og alle kundene skal bli møtt og få den hjelp de ønsker.

Hvordan er sortimentet deres?
Hos oss tror jeg alle kan finne det de trenger - hudpleie til frisk hud, syk hud, barn, hoste, vitaminer, munnpleie, føtter, hender, solpleie, intimpleie og legemidler uten resept for allergi. Vi kan også glede mange med at vi har to hudpleiere ansatt hos oss. De vil gjerne hjelpe deg med valg av riktige hudprodukter spesielt for deg.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i tilbehør?
(Neglelakk, leppestift, make-up…) Sabe Masson!!! Dette er en parfymestift og en nyhet hos oss. Parfymestiftene er dermatologisk testet og uten parabener og alkohol. De er basert på naturlige ingredienser, passer for alle hudtyper, også til sensitiv hud. De er perfekt å ha med på reise siden de er ikke flytende og kan tas med i håndbagasje på fly.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Parfymestiften håper vi blir en bestselger til innholdet i vesken. Ingenting kan knuses og den er enkel å bruke. Kan lett tas med til både hverdag, fest og ferie.

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

33 16 34 35

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top