titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Nordbyen

Nyheter25/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Nordbyen. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen hårstyling akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!

Her på Nordbyen har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen hårstyling akkurat nå!

Navn: Anne
Stilling: Butikksjef

Hva er det beste med å jobbe på Hairport på Nordbyen?
Det beste med å jobbe her er at vi har en utrolig spennende hverdag. Her jobber vi i team for å gjøre det beste for kunden og treffe alle behov. Vi får hele tiden møte nye mennesker og uttrykke oss kreativt, noe vi elsker å gjøre.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
En typisk arbeidsdag for oss er veldig variert. Her treffer vi mennesker i alle livssituasjoner og aldre, noe som gjør at vi aldri kjeder oss.

Hvordan er sortimentet deres?
Vi har et ganske bredt produktspekter og tilbyr varer fra merker som: Paul Michelle, morrocanoil, ref, kms, joico, kerastase, L’Oréal, essie. Vi har også profesjonelle serier til barbering og skjegg.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå innen frisyrer?
På styling fronten nå mot vår og sommer, kommer det til å være mye løse fletter og krøller i alle former. Det blir mye lett og ledig når solen titter frem.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Sesongens must have produkt vil uten tvil være varmluftsbørste. Med den kan både ha håret slett eller føne inn lette lekende krøller som holder seg bra hjemme.

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (09-18)

Kontakt

33 11 44 11
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (09-18)

Kontakt

33 13 15 33

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top