titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Nordbyen

Trend09/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Nordbyen. Finn ut hva som er den hotteste trenden innen blazere akkurat nå!

Møt våre ansatte og få deres gode trendtips!

Her på Nordbyen har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og finn ut hvilke trender som gjelder innen blazere akkurat nå!

Navn: Anita Eliassen
Tittel: Butikkmedarbeider

Hva er det beste med å jobbe på VIC på Nordbyen?
Det beste med å jobbe på VIC er mine gode kollegaer og alle våre hyggelig kunder.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut
Her er det alltid mye som skjer og ingen dager er like. Noen av arbeidsoppgavene i butikken er varemottak, prise varer, vareplassering, og innkjøp og tilrettelegging av vindusutstilling. Det er alltid viktig å ha en god dialog med kunden og gi veiledning så de finner akkurat det de leter etter.

Hvordan er sortimentet deres?
Her på VIC har vi en stor bredde av kjente kvalitetsmerker for dame og herre. Vi fører blant annet Gant , Riccovero, Lindeberg, Tiger, In Wear, Part Two, Jean Paul og Parajumpers.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i blazere?
For damene er linblazere i rosa og marine trendy, gjerne med et skreddersydd utseende, perfekt passform og lett innsvinget. Herrene bruker gjerne blazeren til jeans som gir en uformell, men velkledd look.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Sesongens må-ha-plagg for både dame og herre er uten tvil en lett dunjakke i vårens lekre farger. Vi har mange fine jakker å velge mellom for både dame og herre.

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

33 11 70 20

Hjemmeside

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top