titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Nordbyen

Trend28/04/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Nordbyen.Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen denim akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!

Her på Nordbyen har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Petter

Tittel: Butikksjef

Hva er det beste ved å jobbe på Carlings på Nordbyen?

Det aller beste med å jobbe i Carlings er alle de forskjellige menneskene man jobber med, alle har sterke personligheter og med masse energi. Carlings er et sted man kan være seg selv og finne seg selv. Man har jevnlige møter med kollegaer som skaper et godt samhold. Man blir tatt godt vare på, og ikke minst blir man SETT. Jeg mener Carlings er den beste arbeidsplassen, ikke bare fordi vi er de vi er, men fordi vi får lov til å være. Vi er Carlings. 

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?

En typisk arbeidsdag for meg som butikksjef er å hele tiden optimalisere business. Har jeg de riktige varene på rett sted? Å virkelig analysere dag for dag, måned for måned. Kjøre lister, se forbedringspotensiale i hele butikken. Mye av tiden går på å brette og styling av butikk, fylle på varer og holde butikken i tipp topp form sånn at det er lett for kundene. Og ikke minst gi en god opplevelse til kundene som spaserer innom! 

Hvordan er sortimentet deres?

Jeg mener sortimentet vi har i vår butikk nå er noe av det beste og bredeste vi har hatt på lenge. Vi har alt fra skinny fits, til straight, alt mellom som kalles tapered fit, carrot fit, boyfriend, girlfriend, you name it. Vi har mange forskjellige vasker å velge mellom samt et bredt sortiment fra mange forskjellige leverandører.   

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i denim?

Jeg merker og ser at ripped knees, straight legs og boyfriendfits er det heteste nå. MEN, Skinny fits er fremdeles slageren.

Hva tror du blir ”must have” produkter?

Must have produkter nå er en denim jakke, kombinert med en fet karve jeans og en sprek topp/t-skjorte.

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

33 12 09 10

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top