titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Nordbyen

Nyheter07/04/2017

Bli med bak i kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Nordbyen, og se hva de mener er den hotteste trenden innen leppestift akkurat nå!

Møt våre ansatte og få deres gode trendtips!
Her på Nordbyen har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Her kan du møte noen av våre ansatte og få deres tips til hvilke trender som gjelder innen leppestift akkurat nå!

Navn: Eldfrid Jacoby
Tittel: Daglig leder på VITA Nordbyen

Hva er det beste ved å jobbe på Vita på Nordbyen?
Det er det gode miljøet blant de ansatte og alle de hyggelige kundene. Det er en veldig avslappet stemning og vi har som regel tid til å slå av en prat. Det gir ekstra energi i arbeidshverdagen. Jeg har supre ansatte som jeg vet yter maks hver dag.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Hverdagen består i hver dag og rydde og gå over hyller slik at tilbud og priser kommer godt frem. Vi streber etter å til enhver tid ha ”strøken” butikk.
Noe som betyr at i stille stunder så skal det ryddes og vaskes og fylles på varer. Så er jo kunden det viktigste. Vi hilser og smiler og hjelper så godt vi kan med å finne de rette produktene i forhold til kundens behov og ønske.

Hvordan er sortimentet deres?
I VITA har vi alt innen skjønnhet og velvære. Vi har make-up produkter fra de kjente og kjære og vi har våre egne merkevarer som Jan Thomas Cosmetics og Korres. Vi har også et stort utvalg av hårpodukter. Alt fra hårfarger til styling. Vi har ansiktskremer, tann og fotpleieprodukter. Alt du trenger for å pleie kroppen fra topp til tå. Vi har også et stort utvalg av helsekostprodukter. Det fine er også at vi har noe for alle, i alle prisklasser. Fra den rimlige til det mer eksklusive.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå innen leppestift?
Den største trenden innen leppestift nå er matte leppestifter.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Jeg tror de aller fleste kommer til å teste ut en eller annen matt leppestift i løpet av sommeren. Jeg tror også at den nye leppeskrubben som kommer fra Jan Thomas Cosmetics i løpet av året kommer til å bli et ”must have”. Det gleder vi oss til vi får i hyllene.

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

33 19 27 20

Hjemmeside

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top