Festivaluke på Nordbyen

Events02/07/2018

Vi feirer Stavernfestivalen og rigger i stand glade dager fra 6-12.juli. Velkommen til en hyggelig uke på Nordbyen!

Sol, sommer og salg!

Sommersesongen er godt i gang, og på østlandet har vi vært svært heldige i lang tid allerede. Soltørste sommerturister strømmer til Larvik og omegn, og butikkene på Nordbyen bugner av friske sommervarer! 

Salget er også godt i gang hos de fleste butikkene. Det betyr at du kan gjøre noen virkelig gode kupp innimellom sol og bading! 

Stavernfestivalen besøker Nordbyen

Vi er stolte av å kunne videreføre samarbeidet med Stavernfestivalen i år også. Nordbyen feirer festivalen som snart går av stabelen med ekstra gode tilbud til festivaldeltakerne, godt humør og genrelt god stemning i alle butikker!

Har du kjøpt deg billett til festivalen kan du bytte denne til bånd på Nordbyen hver dag fra fredag 6.juli til og med onsdag 11.juli. Et godt tips kan være å kombinere bytting til bånd med shopping av det du trenger til festivalstart. Vis frem bånd og du kan få ekstra gode rabatter i utvalgte butikker! 

HAR DU BÅND TIL FESTIVALEN? DA FÅR DU EKSTRA GODE RABATTER I UTVALGTE BUTIKKER! SJEKK TILBUDENE HER (filtrer tilbudene etter "festivaltilbud" i menyen på venstre side)

Stemningsbilde fra Stavernfestivalen med glade mennesker

Langåpent onsdag 11.juli

Dagen før festivalstart får du ekstra god tid til å bytte billett til bånd, handle det siste du trenger til festivalstart eller bare shoppe gode sommervarer til rabatterte priser! Butikkene gir deg eksklusive dagstilbud som kun gjelder denne dagen.

Bli med på en hyggelig shoppingdag med gode tilbud og et par overraskelser i løpet av dagen!

Dette skjer under langåpent

  • Ansiktsmaling kl. 15 - 20
  • Bytt billett til bånd hos Stavernfestivalen i 1.etg utenfor Espresso House
  • Dagstilbud hele dagen i butikkene! Se tilbudene her (siden aktiveres tirsdag 10.juli)
  • Overraskelser
  • Bik Bok byr på popcorn og goodiebag til de første 50 med bånd til festivalen som handler for over kr 500,-

Konkurranse fra Bik Bok!
Jannicke og teamet på Bik Bok Nordbyen kårer beste festivalbilde fra Stavernfestivalen! Du må ha på klær fra Bik Bok og bruke hashtaggene #bikbokxstavernfestivalen #bikboklarvik for å delta :-)

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top