Halløj Flying Tiger Copenhagen!

Nyheter12/06/2018

Vi ønsker Flying Tiger Copenhagen hjertelig velkommen til Nordbyen i løpet av Juni. Les mer om konseptet.

Spennende nyheter

Allerede i løpet av juni er det duket for åpning av Flying Tiger Copenhagen på Nordbyen. De har jobbet knallhardt med omgjøring av Tilbords-lokalet og er ivrige etter å åpne hos oss. Vi gleder oss til å få Flying Tiger Copenhagen med i Nordbyen-familien. Les mer om hvem Flying Tiger er:

Merket Flying Tiger Copenhagen

Full av overraskelser

Flying Tiger Copenhagen er en verdensomspennende dansk designkjede. Men vi selger ikke bare produkter. Vi vil overraske, inspirere og få deg til å smile. Vi mener at relasjoner og opplevelser er det som gjør oss glade. Derfor oppfordrer produktene våre til lek, kreativitet og sosial aktivitet. Det er spillet du spiller med dem du er glad i som betyr noe, ikke ballen.

Noe til enhver anledning

Vi tenker på deg når vi velger ut produkter til butikkene våre. Hos Flying Tiger Copenhagen kommer det 300 nye produkter til butikkene hver eneste måned; alt fra festartikler, hjemmeinnredning og leker til dingser, flotte gaver og prisbelønt design. Til overraskende rimelige priser - vi vil at du skal føle deg stinn av gryn når du går ut av butikken.

En lekeplass full av moro

Når du går gjennom butikkene våre, er du på skattejakt. Flying Tiger Copenhagen er en labyrint som er fullspekket av moro, overraskelser og fargerike produkter. Vi vil gjøre hver dag spesiell og få deg til å smile. Kom innom og si hallo - vi gleder oss til å se deg!

Vi bryr oss om deg

Du lurer kanskje på om produktene våre er produsert i henhold til etiske, miljømessige og sosiale standarder?

Vi jobber hardt for å gjøre ting på riktig måte og for å være gennomsiktige. Derfor driver vårt dedikerte CSR-team et sosialt program for gjensidig forståelse, som skal sikre at våre standarder blir fulgt når produktene våre fremstilles.

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

48 51 79 16

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top