Normal kommer til Nordbyen

Nyheter26/02/2019

Den unormalt suksessrike butikkjeden Normal inntar Larvik og Nordbyen

Normal, som selger helt normale varer til helt unormale priser, har på bare fem år vokst til en kjede med over 150 butikker. Etter en suksessrik oppstart fortsetter ekspansjonen til store deler av Norge – et av de neste stoppene blir Larvik, hvor Normal åpner på Nordbyen Kjøpesenter den 14. mars 2019.

Stor åpningsfest

Normal åpner på Nordbyen Kjøpesenter den 14. mars. Når dørene åpnes, blir det en kjempestor åpningsfest – en tradisjon som følger med fra Danmark. Kundene kan se frem til massevis av goodiebags, konkurranser og ikke minst: Verdens beste hjemmelagde suppe.

- Vi gleder oss til å gi kundene i Larvik en fantastisk handleopplevelse, hvor de kan kjøpe merkevarer til faste lave priser. Vi er helt overveldet over alle de positive tilbakemeldingene fra glade kunder. Det blir utrolig spennende å se om kundene i Larvik tar like godt imot Normal-konseptet, sier Jesper Brandt.

Detaljbilde av produkter fra Normal

Stor suksess det første året

De to første Normal-butikker åpnet dørene i Kristiansand i juni måned 2017, og kundene har tatt godt imot konseptet. Innen utgangen av 2018 har Normal hele 52 butikker i Norge. Normals norske partnere, Michael Eeg og Jesper Brandt, er overveldet av den varme mottakelsen – men ikke overasket. De har begge lang erfaring med detaljhandel i Norge og har i lang tid arbeidet med å få Normal introdusert i Norge, da de kunne se et stort potensial i landet.

- Vi har forsøkt å få Normal til Norge i omtrent 3 år, da vi virkelig kunne se et potensiale i landet. Selv om vi hadde en god magefølelse, er det naturligvis til stor glede at kundene har tatt oss med storm. Vi har daglig nye kunder som forlater butikkene med helt fulle poser og rosende ord. Vi er meget glade for responsen, og gleder oss til å åpne en butikk i Larvik, sier Michael.

- Vi gleder oss til å utvide og til å åpne flere butikker i Norge. Hos Normal er du garantert en god handel, og de første butikkene har overbevist oss om at også nordmenn setter pris på dette. Mottakelsen og den daglige strøm av begeistrede kunder i butikkene, har overbevist oss om at konseptet passer Norge godt, forteller Torben Mouritsen, adm. direktør i Normal.

Fasaden til Normal

Et konsept uten dyre mellomledd

Normal adskiller seg fra andre detaljhandelskjeder ved å selge helt normale varer til helt normale mennesker – bare billigere.

- Vi fører merkevarer innenfor kategorier som husholdning, personlig pleie samt en lang rekke basisvarer, som mange mennesker allerede kjenner og bruker på badeværelset, kjøkkenet og til rengjøring. Merker som L’oréal, Gillette, Colgate og Ajax. Vi kan ofte selge varene 30-50 prosent under markedsprisen, forklarer Torben Mouritsen, adm. direktør i Normal.

Normal er i stand til å konkurrere med markant lavere priser på merkevarer, fordi butikkjeden importerer varene fra distributører fra hele EU. En kjøper enkelt og greit der det er billigst, og unngår samtidig dyre mellomledd.

En morsom og spennende butikkopplevelse

Normal er mye mer enn bare faste og lave priser på dagligdagse merkevarer. Det er også en annerledes og interessant butikkopplevelse, med regelmessige nyheter. For eksempel kan en finne merkevarer som en typisk kun finner i utlandet. Det kan være brusen du kjenner igjen fra amerikanske tv-serier, eller akkurat den sjokoladen du ikke kan glemme fra forrige ferieopphold.

- Målet er at du som kunde skal få en unik opplevelse hver gang du besøker vår butikk. Derfor får vi utover vårt faste sortiment hele tiden nye varer inn, noe som gjør hvert besøk spennende og morsomt, en ny oppdagelsesferd for hvert besøk, fortsetter Torben Mouritsen.

Bilde fra inne i en Normal butikk

Fakta:

  • Normal kjøper merkevarer fra hele EU, varene kjøpes der prisen er best.
  • Blandt varene finner en produkter fra kategorier som personlig pleie, husholdningsartikler, kosmetikk, dyremat, skrive- og kontorartikler, helsekost, drikkevarer mm. Utvalget omfatter mer enn 2.500 varenumre. Det vil alltid være et stort, fast sortiment av varer, som løpende suppleres med nye merkevareprodukter.
  • Normal åpnet sin første danske butikk i april 2013.
  • I dag består kjeden av 90 butikker lokalisert i Danmark, 48 i Norge, 26 i Sverige og 3 i Nederland.
  • Kjeden og forventer å åpne flere butikker i Norge i de kommende år.
  • Bak Normal står stifteren av den danske webshoppen wupti.com, Torben Mouritsen, entreprenør Bo Kristensen, Bestsellers eier Anders Holch Povlsen, Jan Dal Lehrmann og filminstruktør Søren Fauli.
  • Følg med på normals facebookside for nærmere informasjon om åpningsfesten: www.facebook.com/NormalNorge/

Av Nordbyen

Åpningsfest Normal

Når?

14.mars 2019

Hvor?

Nordbyen

Hvem?

For alle

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top