RIGEL - Nyhet hos Synsam

Nyheter25/06/2019

RIGEL. Spennende nytt sportsmerke lanseres hos Synsam.

RIGEL

Viljen til å se rundt neste sving, klatre til toppen og nå nye høyder, finnes i vårt DNA.

Uansett om du begynte igår eller om du allerede er en stjerne, handler Rigel om å ta deg til neste nivå. Vi strever, akkurat som deg, etter å utvikles og teste grensene for hva som er mulig.

Opplev banebrytende kvalitet og funksjon, forent i en kolleksjon med briller du kan tilpasse etter din sport og etter ditt syn. Løping, sykling, tennis, ski eller golf – ditt syn skal aldri være en hindring. 

2 ULIKE MODELLER

Hver modell finnes i 3 ulike farger.

Modellene er ytterst funksjonelle og fine briller med ulike glass laget for å passe de fleste aktiviteter. Innfatningene er laget av TR90 materialet som er lett, robust og fleksibelt, altså alt man trenger i en kvalitetssportsbrille. Innfatningene er justerbar og passer de fleste ansiktsformer.

RIGEL solbrille fra Synsam. Modell: HERO

RIGEL Hero sportsbrille fra Synsam i 3 farger. Foto: Synsam

Modellene oppfyller alle krav en utøver kan tenke seg å ha da den er utstyrt med ergonomiske finesser, mykt neseparti og hengsler det går an å justere i alle retninger for maksimal komfort. Hengslene er plassert over øyehøyde for optimalt sidesyn.

Glassene kan bestilles separat og de fire variantene dekker de fleste behov. Glasset er uknuselig og er optiskt kompensert for sin krumning så du får riktig bildegjengivelse. Disse brillene kan fås med styrkeglass, både for langsynthet og i kombinasjon avstand/nærhet = sportsprogressive.

RIGEL Champ sportsbrille fra Synsam i 3 farger
RIGEL Champ sportsbrille fra Synsam i 3 farger. Foto: Synsam

Av Nordbyen

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top