Sayso Hair & Style kommer til Nordbyen

Nyheter12/03/2019

Torsdag 21.mars åpner en ny og annerledes type frisørsalong på Nordbyen.

WE ARE YOUNG, FUN, CREATIVE & PROUD!

Slik lyder mottoet til den nye frisørsalongen som åpner i lokalene rett ovenfor Meny i 1.etasje. Konseptet fokuserer på spennende og kreative miljøer i salongen som skal inspirere deg allerede før du kommer inn i salongen.

Innredning i salongen til Sayso

EN ANNERLEDES FRISØRSALONG

Dette sier Sayso selv om sitt konsept:

"Sayso Hair & Style er en ny og annerledes type frisørsalong som er young & fun, med dyktige frisører som går til kamp mot bad hair days. Vi lever for at kundene skal være fine på håret hele året, fordi vi forstår hvor viktig håret er for kundens identitet og personlighet.

Konseptet er for alle kundegrupper og er inspirert av den moderne kunden som er opptatt av innovasjon, kvalitet, tilgjengelighet og det å tørre å være seg selv. Kundene ønsker å bli overrasket og engasjert. For dem er totalopplevelsen like viktig som det gode resultatet.

Interiøret er inspirert av kreativiteten vi ser i Berlin, London og Tokyo og vi ønsket å skape en ny type frisørsalong som er kreativ og annerledes som kunden ikke har sett før."

Styling av herre hos Sayso

NO MORE BAD HAIR DAYS

Sayso Hair & Style går til kamp mot "bad hair days". Lokalene bærer preg av et moderne og inspirerende miljø, med flere uliker soner der kunden kan få gode opplevelser. Du kan blant annet teste produktene i deres "Test Zone", få gode råd i deres "Know More Zone" og unne deg en pause i deres "Treatment Zone". 

No More Bad Hair Days

STOR ÅPNINGSFEST

Bli med på Grand Opening Torsdag 21.mars fra kl. 08:00

Er du morgenfugl og vil ha en gratis klipp? Kom mellom kl. 08:00 og 10:00 - her er det førstemann(dame) til mølla som gjelder! 

Vil du vinne en "Bli Ny Dag"? På Nordbyens Facebook-side finner du i uke 12 en konkurranse - Ønsk Sayso velkommen til Nordbyen for å være med i trekningen av en "Bli Ny Dag" verdt kr 3 000,-! 

VELKOMMEN TIL ÅPNING!

Av Nordbyen

Grand Opening: Sayso Hair & Style

Når?

Torsdag 21.mars kl 10:00

Hvor?

Nordbyen

Hvem?

For alle

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top