Slik pynter du et vakkert festbord

Trend20/12/2017

Lange måltider med familie og venner hører julen til, og et vakkert pyntet bord gir en flott ramme rundt høytiden.

Blomster og julepynt skaper en lun og hyggelig stemning rundt bordet. Rødt er julens hovedfarge, så et bord pyntet med amaryllis i vakre røde sjatteringer gir virkelig julestemning.

Mester Grønn har 3for2 på avskårne amaryllis i hele desember, både på løse stilker og pakninger, så det er bare å plukke og mikse de fargene du ønsker.

Slik gjør du

Kutt av klokkene på amaryllisen og sett i små vaser og glass. Pynt med silkefuru og granbar, kongler, glitrende julekuler og telys. En skinnende lyslenke lagt innimellom pynten gir en magisk stemning.

Amaryllis er også lekkert som kuvertpynt. En amaryllisklokke sammen med litt grønt, en kvist med røde ilexbær og litt silkebånd, er alt som skal til. Det er både enkelt og svært dekorativt.

Enten du skal ha en enkel julelunsj eller en storslått julemiddag, så er det bare å tilpasse mengden blomster og pynt til anledningen.

Nyttårsbordet

Til nyttårsfesten er det lekkert å la hvite amaryllis og andre hvite blomster overta hovedrollen på bordet. Gull, sølv, grønt og natur passer fint sammen med det hvite, og gir en følelse av glitrende vinter og en ren og frisk start på det nye året.

Vi ønsker alle en riktig god jule- og nyttårsfeiring, med mye koselig samvær rundt bordet!

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top