Slik velger du riktig Sports-BH

Nyheter25/03/2019

Trener du kondisjon, styrke eller begge deler? Uansett hvordan du trener er en riktig Sports-BH en viktig støttespiller.

Tar man en titt rundt på treningssenteret ser man hvor forskjellig syn mosjonistene har på treningstøy. Det er noen i friske farger som vil synes, det er noen som har på seg det mest behagelige og enkelte tenker at «det er vel ikke så nøye» og har på seg det første de fant i skapet.

Men det aller viktigste treningsplagget for kvinner er det som ikke synes for de rundt deg.

SPORTS-BH

Enten du foretrekker å løpe ute i skogen eller svette inne på et treningssenter er en god sports-BH et plagg vel verdt investeringen.

En riktig tilpasset sports-BH er en viktig støttespiller for brystene og skal holde de på plass.

Visste du at løping uten BH vil føre at brystene beveger seg i gjennomsnitt 12 cm, både opp og ned og til siden?

Rosa sports-BH fra Change
Sports-BH fra Change. Kr. 649,-

HVORFOR ER DET VIKTIG?

Bryst består stort sett av fett, bindevev og hud. Det er ingen elastikk i brystene, og konsekvensen av mye risting og manglende støtte over tid er at bindevevet strekker seg og blir værende i den tilstanden. Det er derfor viktig med optimal støtte uavhengig om man har A eller M skål.

For dårlig støtte kan også påvirke holdningen din, og gjøre at du synker fremover. Konsekvensen av dette kan være både rygg- og nakkesmerter.

Mange tenker kanskje at en vanlig spile-BH har god nok støtte, men denne vil kun redusere bevegelsene med cirka 40 prosent. Til sammenligning vil en god sports-BH redusere med opptil 80 prosent, og er det beste alternativet for at brystene skal holde fasongen.

Sort Nike Sports-BH fra Intersport
Nike Sports-BH fra Intersport. Kr. 499,-

SPORTS-BH FRA CHANGE

CHANGEs sports-BH er spesielt designet for å redusere brystenes bevegelser under løp og hopp. Den har lukkemekanisme bak slik at den er lett å få på før trening og du slipper å dra en svett BH over hodet når treningsøkten er ferdig. I tillegg har de brede stroppene borrelåsmekanisme foran, slik at du enkelt kan justere lengden mens BH-en er på.

Det er viktig å finne riktig størrelse for at BH-en skal ha ønsket effekt. Hos CHANGE Lingerie har de dyktige medarbeidere som måler og tilpasser slik at du får en BH som gjør det beste for bysten når du skal trene.

Sort sports-BH fra Change
Sports-BH fra Change. Kr. 649,-

Av Nordbyen

Vis på kart

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10:00 - 20:00Lørdag: 09:00 - 18:00

Kontakt

33 11 52 44

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top