titleNewsletter.newsletter

Store endringer på Nordbyen!

Nyheter15/01/2018

At Nordens største kaffebarkjede flytter inn er bare en av nyhetene vi kan melde om i 2018...

I 2006 hadde Nordbyen en av sine største innvendige ombygginger. Nå i 2018, 12 år etter, går vi i gang med en ny omfattende ombygging. 

Nordens største kaffekjede til Nordbyen

Espresso House er et av Norges mest populære serveringssteder og raskest voksende kaffebarkjede. De teller over 300 kaffebarer i Norden. I år har de satt fokus på Larvik, og Nordbyen. Det er vi naturligvis veldig glade for!

Kaffekjeden er velkjent for sin gode atmosfære og svært attraktive lokaler. De er eksperter på å skape gode møteplasser og hyggelige sittegrupper, samtidig som de leverer god kaffe "to-go" for de på farten.

Espresso House flytter inn i lokalene der Bakersmia har holdt til i nærmere 20 år. Ombyggingen av lokalet er forventet å starte i april, og vi tar sikte på å være i mål før sommeren. Det er derimot ingen grunn til bekymring for de trofaste kundene til Bakersmia. Frode og Bakersmia flytter bare opp en etasje.

Bakersmia åpner i ny drakt

Kafeen til Frode har vært med Nordbyen helt siden starten i 1991 og vi er glade for at han blir med videre i nye lokaler. På vårparten vil Bakersmia flytte opp i annen etasje og inn i lokalet der Apotek 1 er i dag. I det nye lokalet vil Bakersmia få større plass, et nytt inventar og muligheter for en flott uteservering.

G-Sport vokser

Som et ledd i å optimalisere arealet til hver butikk vil G-Sport flytte inn i større lokaler. Lokalene der WOW og Shoeday lå tidligere slås sammen med PM Mote og en del lager i bakkant for å tilrettelegge et stort lokale. Totalt vil dette gi G-Sport ca 200 kvadratmeter mer plass enn hva de har i dag. I tillegg åpnes fasaden opp slik at G-Sport vil fremstå mye synligere enn tidligere. 

Apotek1 til G-sport

Som et ledd i denne store ombyggingen og omorganiseringen av butikker vil Apotek1 flytte inn i G-Sport sitt nåværende lokale. Dette vil gi apoteket noe større areal og en fin planløsning.

PM åpner allerede i februar

PM er først ut i ombyggingen og flytter inn i lokalet der B-Young var tidligere vis-a-vis BR Leker. De åpner med et helt nytt konsept og en delikat butikk i begynnelsen av februar.

Lokalet som i dag huser Apotek1 blir delt i to, hvor Bakersmia flytter inn i en del og en ny ukjent aktør flytter inn ved siden av. Nordbyen er i dialog med flere spennede aktører til dette lokalet, men foreløpig er ingenting avgjort ennå. 

Det vil naturlig nok i perioden forekomme noe støy og vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for våre kunder, men vi er sikre på at resultatet til slutt vil bli veldig godt for alle parter. Før sommeren 2018 vil Nordbyen fremstå som et nytt senter og helt uten et eneste ledig lokale. 

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

33 16 34 35
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

33 11 45 75
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (09-18)

Kontakt

33 11 52 44
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (09-18)

Kontakt

96 90 14 25

Hjemmeside

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top