Store endringer på Nordbyen!

Nyheter15/01/2018

At Nordens største kaffebarkjede flytter inn er bare en av nyhetene vi kan melde om i 2018...

I 2006 hadde Nordbyen en av sine største innvendige ombygginger. Nå i 2018, 12 år etter, går vi i gang med en ny omfattende ombygging. 

Nordens største kaffekjede til Nordbyen

Espresso House er et av Norges mest populære serveringssteder og raskest voksende kaffebarkjede. De teller over 300 kaffebarer i Norden. I år har de satt fokus på Larvik, og Nordbyen. Det er vi naturligvis veldig glade for!

Kaffekjeden er velkjent for sin gode atmosfære og svært attraktive lokaler. De er eksperter på å skape gode møteplasser og hyggelige sittegrupper, samtidig som de leverer god kaffe "to-go" for de på farten.

Espresso House flytter inn i lokalene der Bakersmia har holdt til i nærmere 20 år. Ombyggingen av lokalet er forventet å starte i april, og vi tar sikte på å være i mål før sommeren.

G-Sport blir til Intersport

Som et ledd i å optimalisere arealet til hver butikk vil G-Sport flytte inn i større lokaler og bytte navn til Intersport. Lokalene der WOW og Shoeday lå tidligere slås sammen med PM Mote og en del lager i bakkant for å tilrettelegge et stort lokale. Totalt vil dette gi nye Intersport ca 200 kvadratmeter mer plass enn hva G-Sport har i dag. I tillegg åpnes fasaden opp slik at vår sportsbutikk vil fremstå mye synligere, åpnere og hyggeligere enn tidligere.

Apotek1 til G-sport

Som et ledd i denne store ombyggingen og omorganiseringen av butikker vil Apotek1 flytte inn i G-Sport sitt nåværende lokale. Dette vil gi apoteket noe større areal og en fin planløsning.

PM åpner allerede i februar

PM er først ut i ombyggingen og flytter inn i lokalet der B-Young var tidligere vis-a-vis BR Leker. De åpner med et helt nytt konsept og en delikat butikk i begynnelsen av februar.

Lokalet som i dag huser Apotek1 blir delt i to, hvor Bakersmia flytter inn i en del og en ny ukjent aktør flytter inn ved siden av. Nordbyen er i dialog med flere spennede aktører til dette lokalet, men foreløpig er ingenting avgjort ennå. 

Det vil naturlig nok i perioden forekomme noe støy og vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for våre kunder, men vi er sikre på at resultatet til slutt vil bli veldig godt for alle parter. Før sommeren 2018 vil Nordbyen fremstå som et nytt senter og helt uten et eneste ledig lokale. 

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top