Stylingdag på Nordbyen

Events09/03/2018

Bli med vinneren av morsdagskonkurransen på stylingdag hos oss!

I vår digitale morsdagskonkurranse kunne man vinne en stylingdag til mamma på Nordbyen kjøpesenter. En hyggelig gave til en mor som alltid stiller opp!

Anita Grønnerød deltok og ble den heldige utvalgte. Med det kunne hun gi bort en hyggelig opplevelse til sin mor, Reidun Larsen. Premien er gitt i samarbeid med Kicks, Hairport og Lindex.

Grugledet seg

Anita forteller at Reidun sjelden tar seg tid til å pleie seg selv eller være ute på shopping. Hun grugledet seg litt til denne dagen og visste ikke helt hva hun kunne forvente. Med et snev av sommerfugler i magen ankom hun Nordbyen onsdag 28.februar. Reidun har tatt med seg datteren Anita og barnebarnet Jenny.

Personlig shopper hos Lindex

Vi møter familien på Lindex, hvor Reidun er i full gang med prøving av antrekk. Personlig shopper og butikkleder, Kine, har allerede noen forslag klare. Tidligere i uken fikk hun vite størrelse og stil, slik at forberedelsene var klare når de kom. Det hele gikk raskt, faktisk var det hele over etter bare 20 minutter. Med seg fikk Reidun en behagelig og stilfull bukse, blazer og t-skjorte. Hun var storfornøyd med hjelpen fra Kine og det nye antrekket fra Lindex.

 

Blazer, t-skjorte og bukse fra Lindex

 

Reidun, Anita og Jenny utenfor Lindex på Nordbyen

 

Make-up hos Kicks

Neste stopp var en make-up time hos Kicks med tips & triks. Reidun valgte å gi bort denne timen til sitt barnebarn, Jenny. Hun fikk en fin og naturlig make-up av Noreen, og var svært fornøyd med resultatet!

 

Full runde hos Hairport

Siste stopp for dagen var en frisørtime hos Hairport ved frisør Jorunn. Her kunne Reidun velge fritt hva hun ønsket. Det endte med både vask, permanent, klipp, samt napping og farging av bryn. 

Frisøren var profesjonell og de hadde en hyggelig samtale og ble sammen enige om hvordan behandlingen skulle foregå.

Reidun blir stylet av frisør Jorunn

 

Tre generasjoner familie koser seg med stylingdag på Nordbyen

Kort oppsummert en hyggelig kveld for alle involverte!

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top