Tid for å kose seg inne!

Trend07/10/2018

Høstens vakre kolleksjon fra Princess har mørkere farger, mye tekstiler, gull og myk fløyel

TREND Sen høst

Høstens vakre kolleksjon har mørkere farger, mye tekstiler, gull og myk fløyel. Tekstiler som ull og skinn i kombinasjon med lin og fløyel gjør atmosfæren både blir lun og elegant. Jordfargene grønn, rust og brunt matcher lekkert de vakre blåtonene vi har sett gjennom hele høsten. Princess har stort utvalg av gardiner, ullpledd, pynteputer og pynt -ja, alt du trenger for høstens hyggelige innekos.

FARGER Sen høst

Fargene som preger den sene høsten er rust, brunt, blått og grønt.

Farger og lys fra Princess

TEKSTILER OG MATERIALER Sen høst

Velur er fortsatt en stor trend og finnes i mange farger, og også med trykk og mønstre. Naturlige materialer som ull, lin og vasket bomull ser vi også mye av. Miks grove stoffer med silkemyk velur for å få dybde og variasjon.

Produktnyheter:

Sengesett med varmende ull!

Lekre Lun sengesett er ekstra deilig og lunt fordi det inneholder 10% ull! Mykt og varmende, og vi lover at det ikke klør.

Lun sengesett fra Princess

Plain Cotton – med tanke på miljøet

Plain Cotton sengesett og putevar er pakket uten plast! Sengesettet er enzymvasket, på en skånsom måte som gjør at unødige fibre forsvinner, og materialet får en myk og deilig overflate.  Ekstra skånsom og komfortabel å sove i.

Marius velurhåndklær

Marius kolleksjonen til Princess utvides, blant annet med myke og absorberende håndklær i høstens store trend, velur. Disse må bare prøves!

Håndklær med fairtrademerket bomull!

Det kommer enda flere håndklær med fairtrade merket bomull til Princess. Bomullen i disse produktene er dyrket av bønder og arbeidere som har mer rettferdige handelsbetingelser og dermed har muligheten til å investere i produksjon, lokalsamfunn og en bærekraftig framtid. Les mer på fairtrade.no.

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top