Våre miljøvennlige husholdningstips

Nyheter01/04/2019

Hvordan kan du gjøre husholdningen og hjemmet ditt mer miljøvennlig? Vi tar en titt på hva du kan gjøre på kjøkkenet og i hverdagshandelen.

HVERDAGSHANDELEN

Du vet de tynne, gjennomsiktige plastposene vi putter epler og appelsiner i når vi er i matbutikken? De er fine å ha i den halvtimen det tar å bære shoppingen hjem, men er det ikke litt sprøtt at de er laget i et materiale som i utgangspunktet varer evig? Vil du være litt ekstra bevisst på din bruk av plast finnes det nå heldigvis gode alternativ!

Hos Life finner du miljøvennlige og praktiske nett som passer på det du har av frukt og grønt!


Onya nett til frukt og grønt fra Life. 5 pk for kr. 179,-.

MATPAKKEN

Det finnes mange måter å pakke lunsjen på. Mange tyr ofte til matpapiret, plastfolie eller aluminiumsfolien. Dette er lite miljøvennlige forbruksvarer. Heldigvis finnes det gode alternativer. 

Matboksen.
Finnes i en mengde variasjoner, størrelser og fasonger. Både til store og små. Den er praktisk, rommer mye og beskytter i tillegg maten mot slag og klem på vei til skole eller jobb. Matboksen kan vaskes og brukes på nytt og på nytt.

OPPBEVARING I KJØLESKAP

I kjøleskap og kjøkkenskap rundt om i de norske hjem står det fullt av plastemballasje. Denne kan erstattes med smarte oppbevaringsløsninger som ikke bare er miljøvennlige - men også praktiske!

SMARTSTORE COMPACT CLEAR SYSTEM
Hos Clas Ohlson finner du flere typer oppbevaringsbokser som kan brukes til lagring. I tillegg kan du få det med lokk slik at de kan stables i høyden. Supplerer du med en liten merkelapp på hver boks, har du både orden, oversikt og bedre plass i skapene.


SmartStore Compact Clear system fra Clas Ohlson.

ABEEGO MATOMSLAG
Hos Life finner du praktiske og stilige matomslag som kan brukes til oppbevaring av mat i kjøleskap. Abeego er formbar ved romtemperatur og stivner i kjølskapet, noe som gjør at formen holder seg perfekt til du pakker ut maten igjen. Passer perfekt til oppbevaring av ost, grønnsaker, frukt, brød, osv.

Arkene er innsatt med bivoks, harpiks og jojobaolje – alle naturlige konserveringsmidler.

Abeego matomslag fra Life
Abeego matomslag fra Life. Kr. 199,-/pk.

Av Nordbyen

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top