Velg riktig grill

Nyheter03/04/2018

Få tips til hvilken type grill du bør se etter fra oss på Nordbyen kjøpesenter

Grillsesongen er i gang!

Påsken er over, og med det er våren igjen her. Mange har allerede startet grillsesongen, har du?

Hos Jernia på Nordbyen kjøpesenter hjelper de deg til å få maks ut av grillsesongen! Det å velge rett grill til ditt bruk kan være en utfordring for alle og enhver. Da er det godt å vite at de dyktige folkene hos Jernia hjelper deg å finne den perfekte grillen for deg. Et godt tips er å besøke butikken før du bestemmer deg. Følelsen av å stå ved grillen har mye å si, så kjenn på den. Er den stødig? Høy nok? Har den stor nok plass til alt du vil grille?

Hvilken grill passer deg?

Utvalget er det ingenting å si på. Hos Jernia er det griller i alle prisklasser, størrelser og design. Er du på jakt etter en klassisk grill kullgrill, gassgrill eller en unik grill i særegent design?

Kullgrill

Klassikeren. Kullgrillen er for mange det eneste gode alternativet. Den gir ofte en noe høyere effekt enn mange gass- og elektriske griller. Merk deg at det tar lenger tid før en kullgrill er varm nok og klar til bruk. Kullgrillen anbefales når du har god tid og skal kose deg med grillingen.

Skal du grille pølser eller kjøtt i skiver bør du går for en åpen grill. Skal du derimot grille hele fileter eller større kjøttstykker bør du velge en grill med lokk. Da fordeles varmen bedre og man reduserer faren for at maten brennes.

Til høyre ser du Weber Master Touch GBS 57cm kullgrill fra Jernia.

   
Produktfoto av en Weber kullgrill fra Jernia

Elektrisk grill

Du slipper osen av tennvæske ved bruk av en elektrisk grill. Den er svært godt egnet til mindre husholdninger som ønsker en rask og enkel grill-løsning. Den er enkel i bruk, lett å vedlikeholde og alltid klar til bruk! Varmen kan enkelt reguleres, i motsetning til kullgrillen. Merk deg at slike griller ofte har liten kapasitet. 

Til høyre ser du Weber elektrisk grill Q1400 fra Jernia

Produktfoto av en Weber elektrisk grill fra Jernia

Gassgrill

Gassgrillen er egner seg godt til det meste. Den er alltid klar til bruk, lett å vedlikeholde og holde ren. Du kan enkelt regulere varmen og få et godt grillresultat på all type grillmat. 

Ønsker du ekstra saftig og godt kjøtt kan du justere varmen og ettersteke kjøttet på svak varme.

På bildet til høyre ser du Char-Broil Professional Series 3400B fra Jernia

 

Produktfoto av en Char-Broil gassgrill fra Jernia

En uvanlig nyhet hos Jernia

Jernia har fått inn en spennende nyhet som kombinerer lekkert design med funksjonalitet til uteplassen din. Teksten under er hentet fra inspirasjonssiden til Jernia

"Morsø Forno kan gjøre så mye at man nesten glemmer at den også kan grille biff, laks og pølser. Den lar deg enkelt steke brød og perfekte italienske pizzaer, den fungerer utmerket som stekeovn og røykeovn og til braisering. At den i tillegg ser utrolig bra ut er jo heller ikke noe minus. Elegant utformet i sortlakkert støpejern er den dessuten like mye en hyggelig utepeis og terrassevarmer. Morsø Forno er designet av den anerkjente danske designeren Klaus Rath, og har blant annet vunnet den tyske designprisen Interior Innovation Award."

På bildet til høyre ser du Morsø Forno grill i støpejern fra Jernia.

Illustrasjonsfoto av Morsjø Forno grill fra Jernia

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top