Velg riktig sengesett

Få stilen12/03/2018

Hva er egentlig forskjellen på alle de ulike typene sengesett?

DEN DEILIGE FØLELSEN AV Å LEGGE SEG!

Etter en lang dag full av aktiviteter og gjøremål, er det godt å krype ned under dyna og kjenne at roen senker seg. Soverommet er et viktig sted for å koble av og hente krefter til neste dag.

Visste du at vi tilbringer nesten en tredel av livene våre i sengen?

En god madrass, en deilig dyne og pute og et behagelig sengesett bidrar til at vi våkner uthvilte og opplagte om morgenen.

Tatt i betraktning hvor mye tid vi faktisk bruker på soverommet, kan det være en god investering å legge litt ekstra penger i interiøret til soverommet.

Hos Princess finner du puter, dyner, sengetøy, laken, putevar, sengetepper og tilbehør til soverommet. De har et stort utvalg av kvaliteter, mønstre og farger, og du finner ganske sikkert det som passer din smak. 

Princess er både Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Initiativ for Etisk Handel. De har forpliktet seg til å kjøpe BCI bomull og mange av soveromproduktene er Svanemerket. Alle de kroppsnære produktene er Oeko-Tex merket, noe som sikrer at tekstilene ikke inneholder farlige kjemikalier.  

Les mer om dette her: https://www.princessbutikken.no/miljoe

 

Hvilke kvaliteter kan du velge mellom?

Her ser du en oversikt over de viktigste kvalitetene du finner på sengetøy hos Princess. I tillegg til disse finner du også sengesett i lin, percale og stenvasket bomull.

 

Sengesett i sateng

Å sove i et sengesett av sateng gir en sval og behagelig følelse. Sengetøy i sateng er vevet med tynne, fine tråder. Produktene i Soft-serien har en trådtetthett på 300TC, noe som gir meget høy kvalitet. Velg blant mønstrede og ensfargede sengesett. Kompletter gjerne med et ekstra satengputetrekk og et satinlaken.

Seng med blomstrete sengesett i sateng

 

Sengesett i flanell

Å sove i et sengesett av flanell er lunt og behagelig. Sengetøy i flanell har en børstet overflate som gir en myk og deilig følelse mot huden. De er spesielt populære om vinteren, men kan brukes hele året av deg som er ekstra frossen eller liker den ekstra myke overflaten mot huden. Kompletter gjerne med et fasongsydd flanellslaken.

Soverom og seng med sengesett i flanell

 

Sengesett i krepp

Å sove i et sengesett av krepp er svalt og luftig. Mange sverger til å sove i krepp på vår- og sommerhalvåret. For de med høy kroppstemperatur eller er veldig varme av seg er det komfortabelt hele året. Kreppeffekten i stoffet blir forsterket etter vask og sengetøyet skal ikke strykes. Velg blant flere unike mønstre og fargekombinasjoner. Mange av dynetrekkene er tosidige og du velger selv hvilken farge/hvilket mønster du vil ha opp. Kompletter gjerne med et ekstra putevar og et formsydd jerseylaken.

Seng med lyst rosa sengesett i krepp

 

Sengesett i glatt bomull

Å sove i et sengesett av glatt bomull gir en sval og komfortabel følelse. Bomull er et materiale av naturfiber. Bomullen er skånsom mot huden og holder seg godt vask etter vask. Velg blant et vell av unike mønstre, fargekombinasjoner og design. Mange av dynetrekkene er tosidige og du velger selv hvilken farge/hvilket mønster du vil ha opp.

Seng med lyst sengesett i glatt bomull med mønster av palmeblader

 

Doble sengesett

Mange liker å ha en stor dyne i dobbeltsengen. Princess har et stort utvalg i mange kvaliteter, mønstre og farger.

Sengesettene består av et dynetrekk og to putevar. 

Mørkt og lekkert sengesett til dobbeldyne og dobbeltseng

 

Sengesett til barn

Gjør barneværelset koselig med søtt barnesengetøy av høy kvalitet. Når du kjøper sengetøy til barn og baby hos oss kan du være sikker på at produktene er giftfrie og ikke inneholder noen helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Alt sengetøy er Øko-tex merket. Princess har dundyner til baby og barn som er svanemerket. De har flere økologiske sengesett. Et trygt valg for ditt barn.

Sengesett med motiver av dyr til barnesengen

 

Princess er best i test på dun!

I samarbeid med Norges eldste dunprodusent, Norsk Fjærfabrik på Mysen, har Princess utviklet dunkolleksjonen Dream Collection, spesielt med tanke på det norske klimaet og nordmenns krav til god kvalitet. Deres samarbeid er en garanti for at normer for kvalitet og regler for renhet og opprinnelse følges. Det er også en garanti for at produktene er ferske, og at råvarene kan spores tilbake til sin opprinnelse. Nordmenn er blant de mest kresne i verden når det gjelder valg av dyner og puter. Ikke så rart, når vi tenker på klimaet her til lands. Princess Dream Collection dekker alle individuelle behov og ønsker. Alle Dream Collection dunprodukter er produsert med de ypperste dunkvaliteter som finnes på markedet og kvalitetstrekk som gir deg en ekstra behagelig søvnopplevelse.

Illustrasjonsfoto av dame som ligger under dundyne med en god dunpute

 

Få hjelp til å finne den riktige dynen - book en konsulent!

Hvilken dyne man skal velge avhenger hver enkeltes behov. Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne. Vanlig lengde på dyne, ekstra lang dyne eller dobbeldyne. En dyne skal holde deg varm i tillegg til at den skal kunne slippe varme ut. En del fryser lett om natten og en del svetter om natten. En del liker det kaldt på soverommet og en del varmt. Hos Princess finner du dynen som passer akkurat ditt behov! Velg blant dyner i dun eller dyner med fiberfyll. Både til voksen, baby og barn. Flere av deres dundyner har blitt kåret til best i test. Medarbeiderne i Princess har bred erfaring og gode kunnskaper om dyner. Book gjerne en konsulent i en av deres butikker for god veiledning til valg av dyne!

Illustrasjonsfoto av handlesituasjon hos Princess

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top