Vi elsker sneakers!

Nyheter24/06/2019

De er knalltøffe og supergode på føttene. De fungerer like fint til bukse og shorts som til skjørt og kjole. Utvalget er stort – både til han, henne og junior. Finn ditt neste sneakerspar hos oss!

Rydd plass i gangen til et par eller to av sesongens supertrendy sneakers. Utvalget er så stort at det er vanskelig kun å bestemme seg for én favoritt. Velg mellom hvite, flerfargede eller et par i en knallsterk farge. Og ikke minst, velg mellom de med en klassisk flat såle eller et par med en skikkelig chunky såle.

Klassiske og chunky sneakers henne

Du har helt sikkert sett mange chunky sneakers der ute allerede. Statement-sneakersene med den kraftige sålen er virkelig i trendbildet denne sesongen – og utvalget er stort. Ønsker du deg et par nye mer klassiske sneakers, er også disse skoene sentrale i motebildet og det finnes mange varianter å velge mellom.

Bilde av buffalo-sko til dame og et beige sneakers-par

Bilde til venstre fra Dna Nordbyen, @dnalarvik. Bilde til høyre fra Skoringen, @skoringen_nordbyen.

Klassiske og chunky sneakers til han

Sneakers er utrolig anvendelige. De komfortable skoene passer like godt til bukser, shorts og hettegenser som til dress og blazer. Sikre deg det kuleste paret før favorittene forsvinner fra butikkhyllene.

Bilde av grønne herresko

Bilde til venstre fra Skoringen Nordbyen, @skoringen_nordbyen. Bilde til høyre fra Grensen Sko Eurosko, @euroskonordbyen.

Sneakers til de minste

Små føtter fortjener gode sko. Sneakers er lette på foten, samtidig som de er tøffe å se på. De finnes i herlige farger og tøffe mønster.

Bilde av rosa sko og brune sko til barn

Bilde til venstre fra Grensen Sko Eurosko, @eruoskonordbyen. Bilde til venstre fra Skoringen Nordbyen, @skoringenbarnasunivers.

Av Nordbyen

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

23 21 86 63
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

33 19 70 88

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top