Brilleland

Shop visual Brilleland

Retailer logo Brilleland
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (9-18)

Kontakt

33 11 50 07

Butikk Brilleland

I løpet av 30 år har Brilleland vokst seg frem til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise Vi i Brilleland mener at det verken skal være dyrt eller vanskelig å kjøpe briller. Vi gjør alt for å holde prisene nede, slik at du som kunde skal spare mer. Hos Brilleland finner du et trendy og bredt utvalg briller, solbriller og kontaktlinser til konkurransedyktige priser.  Med dyktige medarbeidere og kjente merkevarer finner vi brillen som passer til ditt ansikt, din personlige stil og dine behov. Synet ditt er viktig for oss. Våre autoriserte optikere sørger for å gi deg best mulig veiledning og råd til en enklere hverdag med briller og linser. Vi har spesialkompetanse på alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptikk, synstrening med mer.
Du kan enkelt bestille synsprøve fra PC’en, mobilen eller nettbrettet ditt. Det tar deg kun et par minutter. Her får du tilgang til optikerens timebok på brilleland.no hvor du selv velger den tiden som passer deg best. Brilleland tilbyr også en gratis elektronisk synstest, hvor du på et par minutter får en indikasjon på om du trenger briller, eller om synet ditt har endret seg.

Vi tilbyr merker som:

Ray-Ban, Oakley, Max Mara, Michael Kors, Julius, Kate Spade, Miki Ninn, Carrera, Fuzion, Marc Jacobs, Activ, Sensaya m.fl.

Deals and News Brilleland

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top