Lindex

Shop visual Lindex

Retailer logo Lindex
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (09-18)

Kontakt

23 65 20 33

Butikk Lindex

Lindex’ forretningsidè er å tilby inspirerende og prisgunstig mote. Sortimentet består av ulike motekonsepter innen dame-, barne- og undertøy samt kosmetikk. Med over 450 butikker i Norge, Sverige, Finland, Island, Baltikum, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Russland og Midtøsten er Lindex i dag en av Europas ledende motekjeder. Lindex er en del av det finske børsnoterte konsernet, Stockmann. Mer informasjon finnes på www.lindex.com

Dame:

Everyday Everyday tar de seneste motetrendene fra gatebildet, mikser dem med de nyeste internasjonale trendene og skaper avslappede plagg som kan brukes hver dag.

Contemporary En kolleksjon som er urban og feminint elegant, og har den velkledde kvinnen i fokus. Smart, flørtete og stilfull.

Holly & Whyte Et preppy livsstilskonsept med en artig, original og feminin touch. Omdefinerte klassikere blandet med muntre farger og mønstre.

Undertøy: Med 60 års erfaring og ekspertise på kvinnekroppen er Lindex markedsledende på undertøy i Skandinavia. Vårt undertøy tilbyr et bredt utvalg av rene essensielle plagg, delikate moteplagg og et mer sofistikert utvalg. Helt enkelt en perfekt passform for et hvert øyeblikk. Ella M er en sofistikert kolleksjon med en luksuriøs følelse, som består av sensuelt undertøy som er både rikt, delikat og en ren nytelse. So.U er en flørtete og fargerik kolleksjon med en munter utstråling. Strømpeavdelingen fyller alle dine klesbehov fra hverdag til fest, og nattøysortimentet tilbyr et feminint, klassisk og moteriktig utvalg. Badetøy er en fasjonabel kolleksjon med tilhørende inspirerende tilbehør. Kosmetikk utfyller din moteopplevelse. Krydre hverdagen, skap den rette looken og gled deg over de nyeste produktene. Lindex tilbyr de beste og største merkene, de seneste skjønnhetsproduktene innen hudpleie, hårpleie, styling, sminke, kjendisdufter og skjønnhetstilbehør. Alt du trenger og mer. Mote og skjønnhet under ett tak gjør livet litt enklere og mer luksuriøst. Barn: En dag i et barns liv bør inneholde lek, moro og eventyr. Lindex ønsker å være en del av den verdenen gjennom å skape plagg som har god funksjon, kvalitet og passform – til en gunstig pris. Våre klær er komfortable og stilfulle for gutter, jenter og babyer, og vi tilbyr et bredt utvalg av hverdagsklær og festklær, og nydelige plagg i bærekraftige materialer til de helt nyfødte. Designteamet fokuserer på form og farge, og tilbyr også et unisexkonsept med klær som passer for alle barn. Finn enkelt og greit alt du behøver for å ferdigstille barnas antrekk. Fra barnesko, yttertøy og hansker, til hårtilbehøret til jentene. Hele barnekolleksjonen er tilgjengelig for babyer i str. 56-92 cm, små barn i str. 86-122 cm og for de litt større barna str. 134-170.

Deals and News Lindex

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdag 09-18

Phone : +47 33 16 54 54
> Kontakt oss

Top