Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER
Mote

dna

DNA

dna - a part of you

Vi skal inn i kroppen vår. Alt som gjør nettopp deg til deg, er styrt av ditt dna. Alle mennesker, tvillinger inkludert, har ulikt dna. Hver eneste celle i kroppen din inneholder den spesielle oppskriften som gjør deg til den personen du er.

Og her kommer så klart skoene inn. "Style surfing" har blitt et velkjent begrep. Variasjon i klesstil. Vi går ikke lenger i de samme antrekkene dag etter dag, vi omfavner muligheten til å utvide garderoben vår. Søt, blomstrete kjole med sandaler én dag, slitte jeans og skinnjakke den neste. Og enda bedre: Å kunne mikse og blande trendene; den samme blomstrete kjolen sammen med et skinnbelte med nagler og militærboots.

Det er din personlighet og ditt humør som bestemmer reglene. Vi forstår at du ønsker å skille deg ut i mengden. Og ønsket er jo da å finne den perfekte skoen, som virkelig fremhever det nettopp DU ønsker å uttrykke med ditt antrekk.

Vi har et stort og blandet utvalg av våre egne modeller som ROOTS, ICONIC og STOCKHOLM DESIGN GROUP, og kjente merker som ADIDAS, NIKE, TOMS, CONVERSE og VANS. Det gir deg muligheten til å finne riktig sko til akkurat ditt dna!

Velkommen til en hyggelig handel!

dna

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Match
Åpen
Bik Bok
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!