Hjem og interør

Jernia

Jernia Nordbyen tilbyr en rekke produkter og tjenester. Vi fører bla. Rosendahl, Bitz, Pillivuyt, Cathrineholm, Weber, Char Broil, Bosch, Jotun, Jordan . 

Vi har fargerådgiver i butikken som kan hjelpe deg med riktig valg av farger. Dessuten tilbyr vi omlegging av låssylindere , nøkkelfiling og vi sliper gjerne knivene dine.Vi monterer og leverer din nye grill.

Butikken ble bygget om i Oktober 2017 som en av de første i Jernia`s nye konsept.

Hos oss finner du det du trenger for å lykkes hjemme, og vi hjelper deg gjerne med å finne løsningene.  Vi fører alt fra maling og verktøy, til stekepanner og dekketøy. Velkommen inn til en hyggelig handel!

jernia-523

Jernia

open iconÅpen
hours
GODE TILBUD

Grytesett i 5 deler

Zwilling grytesett 5 deler Cube 1499,- • Komplett grytesett fra den tyske kvalitetsprodusenten Zwilling i mattpolert, rustfritt stål. 3ply-teknologi med en sterk kjerne av aluminium garanterer at varmen sprer seg raskt og jevnt.

02/07/20 - 02/08/20

Char-Broil Gassgrill

Char-Broil Gassgrill Grill2Go X200 1799,- • Perfekt for båt og tur. En robust bærbar gassgrill med 1 brenner. Gassgrillen er forhåndsmontert med holder for liten gassflaske, men kan lett byttes for å passe store gassflasker med en adapter.

01/07/20 - 02/08/20

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

GODE TILBUD
GODE TILBUD
GODE TILBUD

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!