Hjem og interør

Kremmerhuset

Kremmerhuset er en spennende interiørbutikk, hvor du kan finne inspirasjon til ditt personlige hjem. Vi har et bredt vareutvalg, og butikk ene får levert nyheter hver uke, slik at du alltid finner noe nytt og inspirerende hver gang du besøker oss.

Vi utvikler nye varepakker hver sesong, med lekre fargepaletter og uttrykk som passer perfekt sammen, slik at du enkelt kan finne noe som passer akkurat din stil. På denne måten kan du mikse varer fra oss med det du allerede har, og variere interiøret ditt for å skape et hjem som både er trendy og personlig.

I dag har vi totalt 63 butikk er i tillegg til nettbutikk, og vi er over 500 blide ansatte som står klare til å ønske deg hjertelig velkommen til Kremmerhuset.

Som en ekstra service til våre kjære kunder tilbyr vi også Klikk & Hent på kremmerhuset.no.

Finn dine favoritter på nettsiden vår, så gjør vi alt klart til du kommer innom butikk en for å hente varene.

kremmerhuset--179

Kremmerhuset

open iconÅpen
hours
GODE TILBUD

50% på lampeserien Lima

SOMMERSALG hos Kremmerhuset: Spar 50% på lampeserien Lima NÅ*! Lys opp hverdagen og ditt hjem med trendy lamper. Mengdevis fine interiørvarer til -50% i butikk NÅ! (Nå fra 299,50/ Ord. fra 599,-)

14/06/20 - 12/07/20

50% på bilder

SOMMERSALG hos Kremmerhuset: SPAR NÅ 50% på en mengde fine bilder som gir spenning til interiøret! Passer inn i en rekke stiler og rom. Finn din favoritt! (Nå fra 249,50/ Ord. fra 499,-)

14/06/20 - 12/07/20

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

GODE TILBUD
GODE TILBUD
GODE TILBUD

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!