Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER
Helse & Skjønnhet

VITA

VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære!  

I dag har vi 113 butikker fordelt over hele Norge.  Den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981. Vår misjon er å være en destinasjon for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære. Vi vil tilfredsstille dette via fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser.

Vi kan friste med med kjente merkevarer og flotte nye merker og serier. Vi har varer fra Loreal, Isadora, MaxFactor, The Balm, Korres, Jan Thomas, Camilla Phil, Ole Henriksen, Erborian, Harmoni, Veet, St. Tropez for å nevne noen. VITA her på Norbyen fører også varer fra Clinique, BareMinerales og The Ordinary.

I tillegg til Make-up, hud og hårpleie har vi også et godt utvalg av helsekostprodukter fra merker som Noka, New Nordic, VITA helse, Biolife med flere. Vi har også det du trenger i forhold til "brun uten sol" og et stort utvalg av solkremer som er allergitestet og svanemerket.

I vår butikk finner også menn det de trenger innen hudpleie, hudkremer, dusjsåpe, barberhøvler og aftershave for alle typer hud. Våre kjente merker som Gilette, Bulldog, Nivea, Clinique, Korres og flere gjør at vi er destinasjon nummer en innen hudpleie, hårstyling og barbering for menn.

Velkommen til oss på VITA for god og trygg veiledning, gode tilbud og en hyggelig handel!

Vita_2

VITA

open iconÅpen
hours
NYHETER & HVA SKJER

Rosa Sløyfe Aksjonen

Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon skal gå til forskning på persontilpasset brystkreft-behandling.

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Normal
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!