Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER
Livsstil & Underholdning

Yes! vi leker

Med bakgrunn i kundeundersøkelser, som viser at leketøysbutikk er oppleves som fulle, til dels overfylte og vanskelige å få oversikt i, har Yes! vi leker jobbet frem sitt konsept. Dette innebærer blant annet ;

  • Helhetlig skilting som gjør det enkelt for kunden å finne frem
  • Bakplater i ulike farger som underbygger inndeling i butikk en; leker, hobby og design til barnerommet
  • Luftige butikker der det skal være enkelt å bevege seg – selv med barnevogn
  • Lave gulvseksjoner som gjør det mulig å se hva som er på vegg
  • LED lys
  • Miljøelementer rettet mot barn; «Barnetrapp» og «smokketårn»

Undersøkelsene viste også at leker kjøpes hovedsakelig av «mor» og/eller far/besteforeldre med «lapp». En drivkraft i vår sortimentsutvikling har vært at «mor synes leketøysbutikk er er kjedelige» og vi har derfor jobbet med å identifisere relaterte produktområder til leketøy. I dag har vi et samarbeide med bl.a. Done by Deer, Kids concept, JaBaDaBaDo og Magni. Det er også noen butikk er som fører varer fra Design Letters og Smallstuff. Dette er sterke skandinaviske leverandører som «hotte» i sosiale medier. I tillegg har Yes! vi leker siden 2014 samarbeidet med svenske Panduro, som er en av Europas største innen hobby. Alle våre medlemsbutikk er har Panduro for barn i sine butikk er, mens det også er noen butikk er med egen avdeling for voksne hobby-entusiaster.

Yes! vi leker

open iconÅpen
hours
GODE TILBUD

Lag bursdagsønskeliste

Skal barnet ditt ha bursdagsselskap? Lag ønskeliste i butikk som gjestene kan plukke fra og få med klistremerker til å sette på invitasjonene. Alle som lager ønskeliste får også med seg GRATIS ballonger og lys til selskapet og kaken.

Permanent tilbud

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER