Arrangementer

Nyheter

Reis jorden rundt på 18 klikk

FORTELL MEG MER!

Tips & triks

Finere bad uten oppussing

FORTELL MEG MER!

I år blir det hjemmepåske for de aller fleste av oss, og gule blomster gir påskestemning på 1-2-3.

Blomstrende hjemmepåske!

FORTELL MEG MER!

med Bølgen Kulturhus

Få overskudd i hverdagen

FORTELL MEG MER!

Lokal handel - helt hjem!

FORTELL MEG MER!

5 enkle tips til hjemmetreningen

FORTELL MEG MER!

Ikke gå glipp av noe! Du har kun sett 6 av 8 nyheter

Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien? Velkommen til den offisielle siden til Nordbyen kjøpesenter. Se liste over butikkene, praktiske tips, åpningstider og praktisk informasjon om kjøpesenteret. Se også våre arrangementer, mote- og interiørtips slik at du er godt forberedt til en shoppingdag.