Grønn uteplass

I sommer kommer vi til å tilbringe mye tid hjemme, og da er det ekstra hyggelig å gjøre det fint på uteplassen med vakre sommerblomster og planter.

Mester Grønn tipser om nydelige kombinasjoner med grønne planter, blomster og passende utepotter som skaper en fin helhet på uteplassen. Husk at pottene kan være vel så dekorative som plantene, finn din egen stil!

Miljøvennlige og stilige Ecopots i resirkulert plast
Mester Grønn fortsetter med de populære pottene i resirkulert plast fra deres dyktige leverandør Ecopots. Dette er solide og bærekraftige blomsterpotter i resirkulert plast. De har et klassisk og naturlig utseende for bruk både ute og inne. Ecopots kommer i mange ulike varianter og størrelser. De kommer i fargene sort og grå. I tillegg finnes noen varianter i lys grå og gråbrun.

Trendy Cosapot

Cosapots er en noe mer eksklusiv serie, og pottene kommer i fargene sort og lys grå. Cosapots er laget av polyester, fiberglass og naturlige tilsetningsstoffer, og er dermed lette å flytte på. Cosapots har potteføtter som er støpt inn på undersiden av pottene, dette løfter potten fra underlaget og sørger for god drenering.

 

Kurver i naturmateriale
Det finnes også forskjellige typer kurver og stråpotter. Disse materialene er veldig trendy for tiden, og passer fint dersom man ønsker naturlige blomsterpotter til plantene.

Fyll pottene med vakre sommerblomster, og nyt sommeren i din egen lille oase.