Munnbind_paabud_1920x580px

Smittevern på Nordbyen

Kjære kunder,

Tiden vi nå går igjennom er svært tøff for mange. Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er viktig for oss på Nordbyen, og vi er opptatt av å ta best mulig vare på alle som jobber og handler hos oss. 

I denne utfordrende tiden oppfordrer vi deg til å gjøre det som er nødvendig for å ta vare på helsen til deg og dine kjære, ved å følge rådene fra lokale helsemyndigheter. Vi ønsker å minne alle om å holde minst én meters avstand til hverandre. Unngå håndhilsning og hold ellers god hygiene.

Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

På kjøpesenteret har følgende tiltak allerede blitt iverksatt:

  • Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)
  • Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
  • Økt ventilasjonen i kjøpesenteret for å sørge for god tilførsel av frisk luft
  • Hånddesinfeksjon ved alle inngangspartier til senteret
  • Tydelig merking i senteret
  • Talemelding angående smittevernstiltak hver time 

I tillegg har vi et teknisk system som beregner antall besøkende på vårt kjøpesenter i nåtid, slik at vi kan sikre at vi aldri overstiger de begrensninger som er anbefalt om sosial distansering.

Hvis du planlegger å besøke oss, foreslår vi at du gjør det på tider da det er mindre antall besøkende i vårt kjøpesenter. Generelt har vi et lavere besøkstall mellom kl. 10-12 og kl. 18-20.

Som nevnt over har vi et stort fokus på trygghet og sikkerhet slik at vårt kjøpesenter skal være et trygt sted å treffes på og handle i. Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet dere viser.

MUNNBINDPÅBUD 6.JANUAR 2021
Det ble onsdag 6.januar kl. 12:30 innført påbud om bruk av munnbind på offentlig steder i Larvik. Det gjelder også butikker og kjøpesenter.

Vi ber derfor alle om å være med på dugnaden, og bruke munnbind når dere besøker oss 😷

Påbudet gjelder frem til 3.februar