klp_pictos_arche_proximity_1920x580px_ORANGE24

Informasjon fra Nordbyen

Kjære kunder,

Tiden vi nå går igjennom er svært tøff for mange. Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er viktig for oss på Nordbyen, og vi er opptatt av å ta best mulig vare på alle som jobber og handler på vårt kjøpesenter. 

Nordbyen har åpent som normalt
10 - 20 (9 - 18)

I denne utfordrende tiden oppfordrer vi deg til å gjøre det som er nødvendig for å ta vare på helsen til deg og dine kjære, ved å følge rådene fra lokale helsemyndigheter. Vi ønsker å minne alle om å holde minst én meters avstand til hverandre. Unngå håndhilsning og hold ellers god hygiene.

Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

På kjøpesenteret har følgende tiltak allerede blitt iverksatt:

  • Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)
  • Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
  • Økt ventilasjonen i kjøpesenteret for å sørge for god tilførsel av frisk luft
  • Etablert beredskapsrom, som står klart om nødvendig
  • Hånddesinfeksjon ved alle inngangspartier til senteret
  • Tydelig merking i senteret

Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet dere viser.