Julekalendere_web_1920x1080px_responsivt2

Julekalenderne vi ønsker oss

Med desember like rundt hjørnet er det snart på tide å begynne nedtellingen til julaften med en hyggelig julekalender. Kanskje har du gode minner fra en sjokoladekalender med en deilig sjokoladebit bak hver luke?

Utvalget av julekalendere blir større og mer variert hvert år. Og for deg som ikke er så glad i søtsaker finnes det utallige andre spennende alternativer. 

Vi har samlet noen av våre mange favorittkalendere til store og små fra butikkene her på Nordbyen:

VELVÆREKALENDER FRA VITA
Skjem deg selv eller en du er glad i bort i julen med denne drømmen av en julekalender fra Korres! 


Korres julekalender kr 799,-, fra VITA.

GØY MED LEGO®
Ha det gøy i adventstiden med en ny LEGO® Harry Potter gave hver eneste dag fram til julaften. Bak hver av de 24 kalenderlukene skjuler det seg en magisk overraskelse. Kalenderen inneholder seks minifigurer, velkjente gjenstander og spennende tilbehør fra Harry Potter-filmene.


LEGO® Harry Potter julekalender kr 359,-, fra Yes! Vi Leker

 

SMARTIES SJOKOLADEKALENDER
Smarties sjokoladekalender er en fin start på høytiden til både store og små, en svært populær julekalender.


Smarties sjokoladekalender kr 169,-, fra Meny

Kalenderen inneholder mer enn de kjente sjokoladepalettene! Bak lukene finner man blant annet større sjokoladefigurer som er hule inni og som inneholder små sjokoladepaletter, pappfigurer som inneholder sjokoladepaletter og sjokoladefigurer med julemotiv.

12 DAYS OF BEAUTY
Årets julekalender fra Camilla Pilhl er en drøm! 12 days of Christmas gir deg 12 nydelige Camilla Pihl produkter i original størrelse (!) i en lekker julekalender!


Camilla Pihl julekalender kr 999,-, fra VITA.

Julekalenderen inneholder:
24k Gold Hydrogel Face Mask , 24k Gold Hydrogel Eye Pads, 24k Gold Hydrogel Lip Mask, 24K Gold Peel Off Mask 125ml, Pink Cleansing Gel 125ml, Cleansing Cream Foam 125ml, Panda Sheet Mask, Unicorn Sheet Mask , Tiger Sheet Mask, Multipurpose Balm, Lip Balm, Tiara Hair Band.

JULEMAGI
Julemagi er julekalenderen som setter deg i den riktige adventsstemningen. Fylt med dagens gode ord og oppmuntringer, sammen med små kunstverk og søte overraskelser. 
 

Cemo Gourmet adventskalender kr 199,-, fra Jernia.

Adventskalenderen er laget av kunstner Björg Thorhallsdottir og Cemo Gourmet. De gir deg både kvalitet og julemagi - i hver eneste luke.

GLITRENDE TILBEHØR
En julekalender med 24 forskjellige presanger som gjør hver desembermorgen til noe spesielt. I adventskalenderen får du alt fra hårtilbehør til smykker som gjør deg klar for alle julens festligheter. Verdi hele 900,-!


Julekalender kr 299,-, fra Glitter

PREMIER LEAGUE FOTBALLKORTKALENDER
Du kan finne spennende kort som: Top Keeper, Lightning, Hero, Game Breaker, Golden Ballers og Elite Cards. Med 24 luker spekket med byttekort er denne kalenderen et must for alle fotball-fans.


Premier League Adrenalyn 20/21 kalender 449,-, fra Yes! Vi Leker

Paninis offisielle Premier League fotballkort med nytt utseende, nye spesialkort og det er like morsomt som før. Dette er den eneste, offisielle, samlingen som inkluderer alle de 20 Premier League-klubbene fra en av verdens beste og mest spennende ligaer.

DEPEND SKJØNNHETSKALENDER
Tell ned til jul med skjønnhetsfavoritter fra Depend. Kalenderen består av 24 luker som er fylt med sminkeprodukter som øyenskygger, leppeglans, minilakk og mer.


Depend Beauty Calendar 349,-, fra Lindex

JACOBS UTVALGTE LAKRIS
En spennende julekalender for den som elsker lakris. Inneholder et variert sortiment av Jacobs utvalgte lakriskuler. 


Jacobs Utvalgte lakriskalender 217,-, fra Meny

TROLLS SJOKOLADEKALENDER
En morsom og smakfull julekalender for de små. Fylt av deilige, søte sjokoladefristelser bak hver luke.


Trolls julekalender kr 24,-, fra Normal

DE VOKSNES FAVORITT?
Denne lekre julekalenderen inneholder de aller beste dragé-, marsipan- og pralinervariantene fra Anthon Berg – fra de kjente og kjære klassikerne til nye og spennende varianter.


Anthon Berg julekalender kr 279,-, fra Meny

For å toppe følelsen av hverdagsluksus og spenning frem mot den store dagen finner man et nytt og koselig sitat bak hver luke.

EN PEPPA GRIS JUL
God Peppa Gris-jul! Hver dag frem til jul kan du åpne en luke og finne ting fra Peppa Gris sitt univers. Kalenderen inneholder 24 overraskelser. Gjenskap dine favorittscener og slipp leken fri i desember.


Peppa Gris julekalender kr 399,-, fra ARK Bokhandel

GNAW SJOKOLADEKALENDER
I denne flotte julekalenderen er det 24 minibarer fra Gnaw. Hele adventen er 100% komposterbar, inkludert den klare folien.


Gnaw sjokoladekalender kr 229,-, fra ARK Bokhandel

Kalenderen inneholder:
• Økologisk hvit sjokolade, 6 stk
• Økologisk mørk sjokolade, 6 stk
• Økologisk melkesjokolade, 6 stk
• Økologisk melkesjokolade med kjeks, 6 stk Minibarene er pakket inn i en klar komposterbar folie.