Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER
Basisplagg_menn_Match_1920wide

Basisplaggene til han

Stiltips!

Har du de rette plaggene og det rette tilbehøret i basisgraderoben din, er du klar for ALT! 

En god basisgarderobe gjør det enkelt å finne plaggene du trenger til alle anledninger. Trikset er å investere i plagg som aldri går av moten, og som kan styles opp og ned etter behov.

Det fine med klassiske basisplagg er at de lett kan kombineres med hverandre. De danner også et godt utgangspunkt enten du ønsker at stilen din skal være rocka, klassisk preppy eller hipster.

Velg klær med god kvalitet og nøytrale farger. Har du nøkkelplaggene på plass til hverdag og fest, slipper du å føle at du ikke har noe å ha på deg. For å sette prikken over i-en på et klassisk basisantrekk, kan du spe på med statement plagg/trendelementer og tilbehør.
Enkle jeans og chinos

Enkle jeans og chinos

En klassisk jeans blir aldri feil, og kan brukes til de fleste anledninger. Jeans kommer i mange fasonger – velg den som passer best til deg, og du har et plagg du vil ha glede av i mange sesonger. En mørk jeans passer til absolutt alt. 

Bomullsbukser, eller chinos som de også kalles, i blått eller beige passer like fint til en sporty look som til en blazer. En lysere jeans passer fint til en mer avslappet stil og ikke minst til vår- og sommermånedene.

Dresser og blazere

En pen dress som sitter godt er et must i garderoben, og når du har funnet «den rette» er du kledd for alle festlige anledninger – være seg konfirmasjon, bryllup eller sommerfest. Dressjakken kan gjerne brukes alene over et par jeans for en mer casual fest-look. Invester gjerne også i en blazer – en mørkere en til høst/vinter, og en lysere til vår- og sommermånedene.

Tøffe blazere finner du i alle prisklasser hos VIC, Dressmann eller Match.


Foto: VIC

Gode t-skjorter

Ensfargede t-skjorter i nøytrale farger danner en viktig basis i garderoben din. Gå for noen i god kvalitet slik at de overlever mer enn et par runder i vaskemaskinen.

Skjorten

Skjorten er et stilsikkert plagg som du kan bruke til alle anledninger. Det er mange hensyn å ta i forbindelse med valg av skjorte – men fortvil ikke. Her er noen tips på veien:
• Trenger du formell eller casual skjorte?
• Vi anbefaler oxfordskjorten som en allsidig allrounder (lin til sommer og flanell til vinter)
• Kontakt personalet for hjelp til å finne rett passform til din fasong.

Genser

Ullgensere eller bomullsgensere med rund hals, v-hals eller høy hals er plagg du vil få stor glede av. Vurder også en zip-genser for variasjon. Slike gensere kan brukes alene eller under en blazer for en litt mer pyntet look.


Foto: Match

En tynn genser er perfekt å bruke under dressjakken når du trenger litt ekstra polstring, mens en av litt tykkere kvalitet vil sikre deg på en kald vinterdag.