Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER
Nordbyen Safeguard webbanner 1920x580

Smittevern på Nordbyen

Kjære kunder,

Tiden vi nå går igjennom er svært tøff for mange. Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er viktig for oss på Nordbyen, og vi er opptatt av å ta best mulig vare på alle som jobber og handler hos oss. Takk for at du holder nødvendig avstand og bruker munnbind når du besøker oss.

I denne utfordrende tiden oppfordrer vi deg til å gjøre det som er nødvendig for å ta vare på helsen til deg og dine kjære, ved å følge rådene fra lokale helsemyndigheter. Vi ønsker å minne alle om å holde nødvendig avstand til hverandre. Unngå håndhilsning og hold ellers god hygiene.

Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

På kjøpesenteret har følgende tiltak allerede blitt iverksatt:

  • Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)
  • Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
  • Synlig informasjon på toaletter (håndhygiene, m.m.)
  • Hånddesinfeksjon ved alle inngangspartier til senteret
  • Tydelig merking i senteret
  • Talemelding angående smittevernstiltak hver time 

Som et ekstra sikkerhetstiltak har vi blitt sertifisert med Safeguard-sertifikat av Bureau Veritas som viser at vi har implementert og følger strenge retningslinjer for helse, sikkerhet og hygiene på vårt kjøpesenter. Dette sikrer vi i samarbeid med Bureau Veritas, en uavhengig kontrollør, som har gjennomgått og inspisert at vi følger retningslinjer som stemmer overens med anbefalinger og råd fra Folkehelseinstituttet.

I tillegg har vi et teknisk system som beregner antall besøkende på vårt kjøpesenter i nåtid, slik at vi kan sikre at vi aldri overstiger de begrensninger som er anbefalt om sosial distansering. Ved behov ansetter vi også ekstra personale for å sikre at sosial distansering er på plass i vårt kjøpesenter.

Hvis du planlegger å besøke oss, foreslår vi at du gjør det på tider da det er mindre antall besøkende i vårt kjøpesenter. Generelt har vi et lavere besøkstall mellom kl. 10-12 og kl. 18-20.

Som nevnt over har vi et stort fokus på trygghet og sikkerhet slik at vårt kjøpesenter skal være et trygt sted å treffes på og handle i. Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet dere viser.

Vi takker for at du er med på dugnaden og følger myndighetenes anbefaling om bruk av munnbind når dere besøker oss.