Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER
Morsdag_Header_1920x1000px

10 gavetips til morsdag

I en tid der mange har sett litt mindre til sine mødre er det kanskje ekstra hyggelig å gi en fin morsdagsgave i år. Husk at det ikke nødvendigvis trenger å koste så mye – vær kreativ og lag noe selv. En gave rett fra hjertet ♡

Du kan for eksempel lage frokost på sengen eller skrive et kort med noen hyggelige ord. Til mormor eller farmor kan du for eksempel skrive et brev og legge i postkassen som en hyggelig overraskelse. Vi har samlet noen flere gode tips til morsdagsgaver i ulike prisklasser. Priser er veiledende, lokale avvik kan forekomme i butikker. Hovedbilde er fra Bjørklund.

BAK DET SELV
Luftige og saftige kanelboller med myke kanter. En vidunderlig duft av nybakt brer seg i hjemmet. Hvem faller vel ikke pladask for det? Alle ingredienser finner du hos Meny, og trenger du nye bakeredskaper finner du dette hos Nille. 

Kanelbollekake fra Nille, oppskrift
Oppskriften fra Nille finner du her.

SMYKKE MED TIDLØST SYMBOL
Alle er vel glad i vakre smykker? Bjørklund anbefaler dette nydelige smykket med livets tre som anheng. Livets tre er et tidløst symbol og i dette smykket ligger livets tre inni en sirkel som gjør smykket stramt og minimalistisk til tross for en del detaljer.

Else smykke fra Bjørklund Nordbyen
Bjørklund: Else smykke, kr 998,-

DEN SIKRE KLASSIKEREN
En bukett med friske blomster blir alle mammaer glade for. Husk å legge ved et hyggelig kort hvor du skriver hva hun betyr for deg. Finn din favorittbukett i butikk, eller bestill med klikk & hent og avtal levering rett i bilen ute på parkeringsplassen ved vårt pick-up punkt.

Blomsterbukett i rosa og rød fra Mester Grønn
Mester Grønn: Blomsterbukett i rødt og rosa, kr 295,-

TIL DEN PRAKTISKE ESTETIKEREN
Er hun på jakt etter nye sko? Disse støvlettene fra ZERO°C har praktisk Gore-Tex beskyttelse som gjør de både vann- og vindtette. I tillegg er de rålekre, ikke sant?

Hvite damestøvletter med GoreTex fra Skoringen
Skoringen: ZERO°C korte damestøvletter, kr 1 599,-

TIL HJEMMEKOSEN
Perfekt gavetips til noen du er glad i. Pakken inneholder en sort kopp med gullhank, aromakaffe med nydelig smak av sjokolade og vanilje, og en pose med søte sjokoladehjerter med smak av nougat - nam!

gavepose til morsdag fra Kremmerhuset
Kremmerhuset: Gavepakke, kr 249,-

TIL TURELSKEREN
By på en hyggelig tur ut med kakao og en god niste. Finn en plass med nydelig utsikt og nyt kvalitetstid sammen. Her kan man enkelt holde god avstand og fortsatt være sammen. Ta med noen gode pledd og sittelapp i ull. Dette kan fint også gis som gave ved starten eller slutten av turen ♡

Sittelapper i ull fra Nille
Nille: sittelapp i ull, kr 229,90,- (50% rabatt for medlemmer)

MYK OG BEHAGELIG GLEDE
For de sene morgenene hvor hygge står i fokus! En deilig morgenkåpe med bred krage, frontlommer og avtakbart knytebelte i livet, laget av et mykt materiale.

Fluffy morgenkåpe fra Lindex
Lindex: Fluffy morgenkåpe, kr 399,-

TIL MATELSKEREN
Gi noen sann matlagingsglede med dette populære kryddersettet. Gavepakke som inneholder 1 stk. Himalayasalt kvern, 1 glass Chiliflak og 1 glass middelhavsmiks krydderblanding.

Gavesett med salt og krydder fra Kid Interiør
Kid: Gourmet gavesett i tre deler, kr 269,90,- 

TIL SPA-ELSKEREN
Et hyggelig tips til alle mødre er å by på litt velvære i hverdagen. Hos Nille finner du velværeserien Kilde, med flere spennende produkter. Kanskje kan du lage en liten gavekurv med et utvalg produkter. Tips! Legg ved et lite kort med noen hyggelige ord i kurven.

Kilde velværeserie fra Nille
Nille: Kilde velværeserie fra kr 39,90,-

TIL DEN HJERTEVARME
Gi en vakker leseopplevelse i gave. «Hva har du lyst til å bli når du bli stor?» «Snill.» En hjertevarmende fortelling om vennskap og håp. En bestselger som har berørt en hel verden. En bok som passer for alle - om de viktige verdiene her i livet. Om hvor modig man må være for å be om hjelp. Om verdien av å være snill - mot andre, men også mot seg selv.

Gutten, muldvarpen, reven og hesten er et boktips til morsdag fra Ark
ARK: Gutten, muldvarpen, reven og hesten, kr 299,-