Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER
Skjortejakken_Lindex_1920x580px

Den trendy skjortejakken

Hvis du skal satse på bare én jakke i høst er det definitivt skjortejakken. Den passer perfekt akkurat nå som både været og temperaturen er skiftende. Til de varmere dagene holder det med en t-skjorte under, og når det nærmer seg kaldere dager kjører du lag på lag med dine yndlingsgensere under. Skjortejakken passer alle anledninger, helt enkelt! Vi har samlet 8 av våre beste skjortejakker som du finner i våre butikker. Alle priser er veiledende, og lokale avvik kan forekomme. *Hovedbildet er hentet fra Lindex.

DEN RUTETE
Rutete lumberjack look? Yes please! Dette er en skjortejakke vi kommer til å se mye av i høst.


Zizzi, kr 799,95,-


H&M, kr 499,-

DEN NYE TRENDLENGDEN
En av de største trendene i høst er den lange skjortejakken. Carlings sin modell omfavner dessuten den populære workwear-stilen. Win-win, om du spør oss!


Carlings, kr 1 299,-

Lang jakke med knappelukking, brystlommer og stikklommer foran fra Vero Moda. Jakken er perfekt til skinny jeans og høyhælte boots. Classy og rålekker!


Vero Moda, kr 599,95,-

FLUFFY KLASSIKERE
Teddyjakken tok oss alle med storm i fjor, og den er fortsatt like aktuell i år. Denne kule varianten fra Vero Moda har den perfekte rustbrune fargen som er veldig fin i kombinasjon med lys denim. 


Vero Moda, kr 499,95,-

En fluffy klassiker fra Lee. Så deilig at du mest sannsynlig aldri kommer til å ville bytte den ut.


Carlings, kr 1 399,-

En deilig teddy-skjortejakke som gir deg nøyaktig rett kombinasjon av høy trendfaktor og et klassisk snitt. Denne er så god at du aldri kommer til å ville ta den av!


Lindex, kr 499,-

BEST I BEIGE
Vil du satse på en tidløs skjortejakke som holder sesong etter sesong er denne beige jakken med avtagbart belte det perfekte valget! Beltet i midjen gjør at du raskt kan få en mer pyntet look. 


Bik Bok, kr 699,-