Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER
Kid_1920x1000

Vårens trender fra KID

Interiøret for våren 2021 er preget av duse, naturlige fargetoner sammen med treverk og andre typer naturmaterialer. Kurver, strå, marmor og keramikk preger pynt og tilbehør. Tekstilene skal være naturlige og i dempede farger, som lin og ull. La deg inspirere av vinterens interiørtrender!

NATURLIG STIL - STILLNESS
Denne stilen er preget av pause, stillhet, fred og ro. Vi ønsker oss nærhet til naturen – også i interiøret. Hvitkalkede farger går over i blå og grønne nyanser. Vi søker et enkelt uttrykk som allikevel oppleves som eksklusivt. Taktilt design appellerer til sansene og vi finner skjønnhet i hvert enkelt objekt.

Bildecollage av farger og interiør til stilen "Stillness" fra Kid Interiør

Overflatene er matte og rå. Det går i ensfargede tekstiler, gjerne stenvaskede, men også dempede ruter og blomstermotiv passer inn her. Strå i alle varianter og fargetoner hører med, sammen med lin og lette bomullsstoffer. Keramikk er fortsatt aktuelt, både naturlig matt og glasert i puddertoner av blått, grønt og sand - eller helt hvitt. Vi omgir oss gjerne med strikkede tekstiler for å understreke den harmoniske og harmoniske og enkle stilen.

SANSELIG STIL - SLOW LIVING
Vi starter det nye året med blanke ark. Skap en rolig stemning med lyse og varme toner av beige, lys rosa og vasket grønn. Duse toner skaper en vakker kontrast til mørk sjokoladebrun. Naturen er i fokus i form av materialer som kork, marmor, jute, strå og treverk. Vi ønsker oss tekstiler som lin, vasket bomull og ren ull, og gjerne med struktur i stoffet.

Bildecollage av farger og interiør til stilen "Sanselig" fra Kid Interiør

Myke sofaer og elegante lamper med runde former preger interiøret. Gå gjerne for få, men elegante elementer. Stråtapet på veggene er tilbake, eller vegger malt i en matt, dus jordfarge. Stilen preges av en kunstnerisk tvist, og det sanselige og naturlige skaper en rolig harmoni.

Innred hjemmet etter en av årets trender, og sett gjerne ditt eget personlige preg på det hele. Ønsker du flere tips til å innrede for våren, er det bare å ta turen innom KID på senteret, så hjelper vi deg!