Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER
Valentinesday_header_1920x1000

Romantiske tips til Valentines hjemme

Valentines day, også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen, er en dag for å hedre den du er glad i. I år faller denne dagen på samme dag som morsdag, Nå kan man virkelig slå på kjærlighetstromma! I den anledning har vi satt sammen noen forslag til hvordan du kan overraske din kjære.

BAK SMAKFULLE BROWNIES
Sjokolade er en favoritt for veldig mange, og saftige brownies passer ypperlig å bake til noen du er glad i. Meny har oppskriften på noen himmelske brownies du kan lage selv hjemme. Bytt ut hvetemel med jyttemel og få en glutenfri variant.


Brownies med pistasj fra Meny Nordbyen
Klikk for oppskrift på brownies med pistasj fra Meny

LAG ET SKALLDYRFAT
Det er ikke alle som er klar over at vinteren er sesong for skalldyr. Blåskjell og reker er for eksempel på sitt aller beste nå! Å sette sammen et skalldyrfat trenger ikke å være komplisert og er ordentlig sosial kosemat.

Skalldyrfat fra Meny Nordbyen
Klikk her for tips fra Meny til et lekkert skalldyrfat

LEKKER BIFFMIDDAG FOR 2
Om man ikke ønsker å spise med fingrene foran hverandre enda, er det kanskje bedre med en klassiker som biff med en søtpotetpuré ved siden av. En smakfull hovedrett som blir ekstra god med stekt østerssopp, spinat og rødvinssaus.

Biffmiddag for to fra Meny Nordbyen
Klikk her for oppskrift fra Meny

BLOMSTERGLEDE
Ingen Valentine er komplett uten noen nye blomster, være seg en bukett med roser eller en ny plante, kanskje en orkidé? En vakker rosebukett med rosa, cerice og røde roser, pent bundet opp med alstromeria og sesongens grønt fås kjøpt hos Mester Grønn. Du kan hente i butikken eller bestille hjemlevering. Rosebuketten kommer i en fin gavepose, og leveres i en beskyttende eske sammen med holdbarhetsmiddel. Vase selges separat.

Blomsterbukett rosa og rød fra Mester Grønn Nordbyen
Klikk her for å se utvalget fra Mester Grønn

IMPONER MED BORDDEKKINGEN
DUK: En duk får umiddelbart bordet til å se mer formelt og vakkert ut, eventuelt kan man dekke med noen lekre spisebrikker. Pass på at du gjør deg litt flid med kuvertene slik at det ser fint ut. Tips! Du kan gjøre mye spennende med servietter og styling med få grep. Se lenger ned i artikkelen.

Kuvert på gul bordbrikke fra Kremmerhuset
Bordbrikke fra Kremmerhuset til kr 59,-

GJØR DEG FLID MED SERVIETTENE
Har du noen gang stått ved et dekket bord og tenkt med deg selv, hvordan har de fått til det? Det finnes uendelig mange spennende måter å brette eller style serviettene på bordet. Se noen enkle tips fra Kid her: 1 kuvert, 10 muligheter.

Borddekking kuvert fra Kid Interiør
Tips til borddekking fra Kid Interiør

LEKRE GLASS
Noe godt i glasset setter prikken over i-en, og ekstra godt smaker det ut av et lekkert glass. Essence-serien fra Iittala er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin. Glassene passer til alle borddekkinger, både til hverdag og fest. Glassene er maskinblåste og tåler oppvaskmaskin, glassvask opptil 55°C. Du finner glassene hos Jernia, som tilbyr både Klikk & Hent og utlevering til pick-up punkt på parkeringen (Så slipper du gå ut av bilen!). Utlevering etter avtale.

Rødvinsglass fra Iittala hos Jernia Nordbyen
Iittala rødvinsglass Essence 45cl, 2pk kr 369,-