Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
LES MER

Apotek 1

Helse

Apotek 1 finner du på plan 2

Pålitelig, frisk, engasjert og nær

Pålitelig

Gjennom praktisk handling viser vi at vi har kunnskap og er til å stole på. Kundene skal oppleve at vi har trygge og gode produkter, og at vi gir gjennomtenkte råd tilpasset den enkeltes situasjon. Vi skal opptre på en måte som inngir tillit, og vi skal ha respekt for det ansvaret vi har overfor enkeltmennesker og samfunnet forøvrig.

Frisk

Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service. En hyggelig tone er det beste grunnlaget for en god dialog. Apotek 1 skal kjennetegnes ved at vi våger å tenke nytt, overraskende og oppfinnsomt. Vi tør å si det vi mener og det er rom for å utfordre etablerte sannheter.

Engasjert

Vår bransje er viktig for den daglige helseomsorgen. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Det medfører blant annet at vi skal hjelpe folk til å ta vare på seg selv og å få bedre helse og mer velvære i hverdagen. Vi har tro på at vi med vår kunnskap kan gi kundene noe ekstra. Det er inspirerende å jobbe i en stor kjede med dyktige kollegaer over hele landet. Vi vil alle bidra videreutvikle Norges ledende og beste apotekkjede.

Nær

Daglig opplever vi å bli involvert i andres problemer og vi må utvise respekt og diskresjon i vårt arbeid. En god atmosfære i apoteket, hjelpsomme og omtenksomme medarbeidere, er viktig for å skape tillit og trygghet hos våre kunder. Vi er en viktig del av folks nærmiljø landet rundt.

Du finner Apotek 1 på Plan 2